Lukaszhenleys Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Sebidi niech się chwali swoją audiola...auto zmienił i nastała cisza w eterze
sebidi Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Sebidi niech się chwali swoją audiola...auto zmienił i nastała cisza w eterzejakoś weny brak pozatym jak u większości a4 model b5 to z czym tu wyskakiwac [emoji23] [emoji23] [emoji23]
jacca90 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 to wiem,wszyscy się tak zachwycali użytkownikiem gwerty,że tak super i w ogóle,Sebidi jak u siebie zrobił to wygląda jak ori,nie chciałem mu zawracać głowy więc kupiłem te myśląc, że zaoszczędze sobie kłopotu, chciałem dobrze wyszło jak zwykle...narazie będzie tak później się pomyśli Tez jestem niezadowoliny z pracy Gwerty. Jakos wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Strasznie przeciagal termin (pomijam tu fakt ze mial wypadek). Jak juz myslalem ze bede miec lampy i bede mogl je zalozyc to przyszly lampy ale wykonane zle bo zamiast czarnych srodkow zostawil zwykle w chromie. Teraz jak juz sa na aucie to mega paruja. I ostatnio zauwazylem ze w jednym miejscu odprysnal lakier i przeswituje chrom... jesli nadal beda parowac to musze ogarnac jakies zastepcze lampy i niech to ogarnia chociaz nie wiem czy to mozliwe bo jest tyle nawalone kleju ze ciezko bedzie to rozkleic teraz. Ogolnie lampy swieca mega ale nie po to sie placi za robote zeby sie pozniej tylko denerwowac. Szczerze ja nie polecam... moze Gwerty kiedys byl dobry w tym a teraz... Moze jestem przypadkiem jednym na iles tam osob ale nie zmienia to faktu ze to powinno byc zrobione na odpowiednim poziomie.
jakubkowski84 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 No jak się okazuje nie jesteś jeden na ileś tam bo u mnie to samo,zacieki na tzw piano black,krawędzie tak nierówne, że dzieciaki w przedszkolu lepiej malują a tam gdzie złoty w długich to korzuch się zrobił straszny,co do kleju tak samo,napierdolone tak że już nikt tego nie otworzy,bo myślałem jakoś to poprawić..nic zobaczymy,dziś to zakładamy wieczorem i jestem ciekaw co jeszcze wyjdzie,jak ktoś kiedyś będzie chciał przerabiać to prosić Sebidi,może się da namówić,porównanie dzień do nocy,wieczorem wstawię zdjęcia jak progres. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka U mnie z opony 215/35 na 9.5j zrobilo sie 245 szerokie + dystans 20mm i z tylu wystawalo co prawda ale bez takiego dystansu by bylo spoko, pytanie jakby siedzialo od wewnetrznej strony, czy haczyloby Ci o amory We wszystkich swietych moge przymierzyc u siebie bez dystansu i Ci powiedziec jak to siedzi. Jakie et masz w tych rolkach?Tam jest et 42 8 cali szeroka gumka 245/40/18 Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka No to zaczynamy,warunki kiepskie ale inaczej nie mamy kiedy Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka No i siedzi [emoji4] Łatwo nie było ale jest na aucie ładnie wygląda,jutro zrobię zdjęcia za dnia bo te trochę do d*py Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Driving a German whip ⚑ Driving a German whip ⚑ Driving a German whip ⚑
sebidi Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 [emoji108] [emoji108] [emoji108]
Lukaszhenleys Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Lampy z daleka pierwsza liga...front na 100!!!
enczu Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Wyglada elegancko Wpadnij z Seba kiedys zobacze czy taka kicha jak mowicie Najwyzej dam wam moje bihalogeny a Ty mi te oszczane
jakubkowski84 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Wyglada elegancko Wpadnij z Seba kiedys zobacze czy taka kicha jak mowicie Najwyzej dam wam moje bihalogeny a Ty mi te oszczane W ten czwartek się widzimy na makro 100%Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Spoko, teraz bede o normalnej godzinie chociaz
sebidi Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) temat przyzdechł [emoji23] [emoji23] Edytowane 19 Grudnia 2016 przez sebidi
sebidi Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Spryski będziesz robić?coś ty tam założył na setup zimowy [emoji13]
enczu Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tej no pokaż te siniaczki, jakieś turbo słyszałem wpadło i na 200 kunia będzie robione i swap na najmocniejsze i najbardziej szalone heble zgapiasz ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi