tomekk8 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczów, tak jak w temacie mam pytanie, jakie radio polecacie zamiast oryginalnego navigation plus do głośników Bose? W moim Audi a4 b6 sedan są oryginalnie zamontowane głosniki bose + wzmacniacz z tyłu w bagażniku po prawej stronie( czarny, niewiem czy ma to znaczenie ). Gdzieś wyczytałem że oryginale radio nie wykorzystuje w pełni możliwości tego zestawu dlatego może ktoś ma taki zestaw i wymieniał samo radio i może sie wypowiedzieć w temacie?
Fido Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Gdzieś wyczytałem że oryginale radio nie wykorzystuje w pełni możliwości tego zestawu Musiałeś się bzdur naczytać.
tomekk8 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 kolego z skąd taka pewność? Masz takie radio z tymi głośnikami? Próbowałeś zmienić radio i nie odczułeś żadnej poprawy?
niebieski708 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Bose w audi nie jest niczym specjalnym. Zmieniając radio możesz poprawić dźwięk (będzie bardziej wyraźny i czystszy niż w rns). Jak wymienisz na coś ciekawszego to zapomnisz o przed potopowych rns-ach.
Rekomendowane odpowiedzi