Adam87 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 To jak to sprzedane a jeszcze masz u siebie
pksmlody Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 Jest umowa, zaliczka, jeszcze kilka małych modow i w czwartek Nowy właściciel odbiera auto ?
Adam87 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 No to pięknie To co będzie następne???? Myślę, że
pksmlody Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 Ok Panie i Panowie pora rozstać się z autem, w które włożyłem kupę serca i miłości... Samochód zostaje w rodzinie. Nowym właścicielem auta jest @pralinen Życzę spokojnego, miłego użytkowania samochodu i banana na twarzy podczas wciskania pedału gazu ? W aucie na koniec na prośbę nowego właściciela wymieniłem przegub wewnętrzny prawy, okleiłem listwę ozdobną bagażnika w folię carbon identyczną z tą na przedniej dokładce oraz pozbyłem się "check'u" po klapkach kolektora. Chciałem porobić kilka zdjęć na do widzenia, ale niestety brakło czasu. Ostatnie, pamiątkowe: Oczy zamknięte trochę z płaczu, żalu, a minimalnie od słońca ? Trzymajcie się, do następnego! ?
instruktor83 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 jakieś plany co do nastepnego AUDI ?
pksmlody Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 Auto już stoi pod domem... Ogarnę je troszeczkę i na pewno pochwalę się na forum ?
martinger416 Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 @pksmlody nke masz jakies focisz tej oklejonej listwy ? ?
pksmlody Opublikowano 19 Października 2018 Autor Opublikowano 19 Października 2018 Niestety. @pralinen pochwal się ?
pralinen Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Proszę bardzo niestety foto robione telefonem,a i samochód zakurzony ,wszechobecny kurz nie sprzyja tej rakiecie
pksmlody Opublikowano 19 Października 2018 Autor Opublikowano 19 Października 2018 Wg mnie wyglada igła ?
martinger416 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Myslalem ze mowa byla o dyfuzorze ale i tak wyglada fajnie ?
Rekomendowane odpowiedzi