mates08 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam! Zamierzam zamontować w moim aucie osłony pod silnik. Poszukuję osłon z zestawem spinek montazowych. Czy taki zestaw będzie w porządku? http://allegro.pl/oslona-silnika-skrzyni-passat-b-5-audi-a-4-spinki-i5052112622.html Czy nie bedzie problemów z montażem?
pepik Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 poczytaj komentarze sprzedawcy zwłaszcza te negatywne większość osób tutaj powie Ci, że nie warto zakładać zamiennika lepiej używany oryginał ja jeżdże na zamienniku już kilka lat i nic złego z osłoną się nie dzieje poszukaj u innego sprzedawcy bo tutaj coś tanio jak za 2 osłony plus spinki skoro za same spinki trzeba zapłacić około 30 zeta
moglaj80 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/user/45969-r7-jarek/ odezwij się do kolegi może coś jeszcze ma
Gość Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Nie kupuj Kolego tego szajsu. Edytowane 19 Października 2016 przez R7 JAREK
samekgsx550 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Tylko oryginał. A jeżeli masz w planach inwestować w auto to można kupić taką osłonę stalową. Ale to już wydatek. Kup oryginał, a spinki w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym.
Trzesio Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 kolega z forum robi stalowe i wcale nie jest to duży wydatek, bo tylko 170zł
skera94 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Kupiłem jakiś czas temu tą osłonę i nie mam zastrzeżeń co do jakości, otwory na swoim miejscu i tworzywo wygląda solidnie, brakuje tam jeszcze listwy montażowej która podtrzymuje osłonę na środku ale i bez tego trzyma się dobrze. Wiadomo, że co oryginał to oryginał ale myślę, że proporcjonalnie cena/jakość to na +.
Rekomendowane odpowiedzi