Ponadkilokoksu Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Witam pomocy bo sprawa wygląda tak zniknął jedyny kluczyk do samochodu, auto stoi zamknięte na parkingu od jakiegoś czasu. Piszcie proszę wasze pomysły co byście z tym zrobili, czy nowa stacyjka jak i wkładki do drzwi czy inna opcja??? A4b5 1996 1.9TDI Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Października 2016 przez Ponadkilokoksu
Alfi Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Wezwałbym fachowca od zamków samochodowych i z nim pogadał. Czasami lepszym wyjsciem jest dorobienie kluczyka do wkladek. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
simsonek Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Miałem taką sytuację z 4 lata temu... 1. Zadzwoniłem do speca od awaryjnego otwierania zamków - 50 zł (jeżeli kuczyk z frezem wewnętrznym czyli od roku 1998 to dużo drożej) 2. Wykręciłem stacyjkę i zaniosłem do speca od dorabiania kluczy, dorobienie nowego klucza od stacyjki - 150 zł (jeżeli kuczyk z frezem wewnętrznym czyli od roku 1998 to dużo drożej) 3. Zczytanie i zakodowanie immo - 150 zł Edytowane 5 Października 2016 przez simsonek
Rekomendowane odpowiedzi