Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

YouTube - filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 313,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ano - lepsze niż quattro :naughty:

Opublikowano

Opublikowano

A jednak 4,2 V8 wchodzi w budę B5 :kox:

Opublikowano

Nie wiem czy było ale filmik, a szczególnie auto faaajne:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 01:34_________________________________________________Zastanawiają mnie 3 sprawy: jaka jest droga hamowania :kox: , jak to coś skręca i jak przenoszony jest napęd-Ktoś wie?

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 01:46_________________________________________________Jak pozdrowić policjanta :)

Opublikowano
Opublikowano

Kretyn

kretyn nie za bardzo, bardziej to nadaje się nazwa pechowiec - widziałem gdzieś opis tego (gość przejechał sie po plamie oleju z całkiem niemałą prędkością, z czego nieźle wyszedł)

Opublikowano

dokładnie wg mnie tylko jego nie małe umiejętności pozwoliły mu wyjść cało z tego. poprostu miał pecha nie widze tu zbyt wielkiej brawury...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:40_________________________________________________

Dopisany: 07 Grudzień 2009, 01:34[/size]_________________________________________________Zastanawiają mnie 3 sprawy: jaka jest droga hamowania :kox: , jak to coś skręca i jak przenoszony jest napęd-Ktoś wie?

[br]

tu masz filmiczek krótki który troche pokaze jak przenoszony jest napęd widać kolo jest zółto czarne i sie włąsnie ono kreci a reszty pewnie sie domysłasz jak jest napędzane

Opublikowano

[]Kretyn[/url]

uwazam tak jak koledzy powyzej, na pewno nie zaden kretyn, fakt, przesadzil z predkoscia, moze jakas plama oleju, ale to w jaki sposob udalo mu sie uniknac zderzenie. to za to pelen szacunek, ja bym tak niestety nie potrafil:/ cuz, trzeba cwiczyc, tylko f*ck! nie ma gdzie :wallbash:

Opublikowano

no muszę skomentować bo kiedyś miałem coś podobnego w B4 tylko w zimie i przy mniejszej prędkości, jak się zatrzymałem to 180o do kierunku jazdy, ale wahadełko ładne było :rolleyes:

Podejrzewam, że przy takiej prędkości jak na filmiku to dałbym ciała i wylądował na barierkach.

Choć mam wrażenie że u niektórych w takich sytuacjach COŚ się włącza i kieruje tą kierownicą.

pozdr

gdyby nie fryzura kierowcy to zostałbym jego fanemn :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

nie film ale warto zobaczyć - <a href="http://forums.motivemag.com/zerothread?id=4649786">SEMA 2009</a>

:notworthy: :notworthy: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

brawo świetny link!!

Opublikowano

Kurcze, ale fajna zabaweczka:

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:34_________________________________________________jak obchodzić się z gazem :)