Diego Risek Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Witam, mój problem polega na tym, że gdy kończą się drzwi kierowcy patrząc od doku do góry i w momencie gdy zaczyna się szyba to odstają one razem z uszczelką i poprzez to gdy jadę słyszę szum. Zdjęcia nie mam, mogę zrobić. Mam nadzieje, że domyślicie się o co chodzi. Co z tym zrobić?
Langista Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 zdejmij uszczelke, i upewnij sie, że jest właściwie założona, możesz też spróbować naprostować tą blache, na która nakłada się uszczelke
misiek95 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Regulacja ramki wzgledem szyby powinna pomóc Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Diego Risek Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Jak wyregulować ramkę?
misiek95 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Ramke mozesz ustawic wzgledem drzwi poszukaj temat wałkowany od lat Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi