Michuu. Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam, dwie sprawy. Jedna, na fisie wyskakują mi komunikaty które mnie nie pokoją i chciałbym je zdiagnozować bo niczego nie umiałem się doszukać na internecie. Załączam film: https://drive.google.com/file/d/0B6LMfYJ2u1tgTE5YclZaY2wxSVE/view?usp=sharing Zaś druga, ciągle świeci mi komunikat z klocków, mimo iż ostatnio miałem wymieniane z przodu. Zastanawia mnie fakt ze w przednim kole po stronie kierowcy nie było wtyczki do podłączenia klocka, a przewód od czujnika abs jest w jednym miejscu zaizolowany czarną taśmą. Kolega mi powiedział że nie każde auto ma czujniki na dwie strony, ale coś mi tutaj nie pasuje. Da się to jakoś obejść by komunikat zniknął? :/
Fazii Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) 1. Nie masz czasem wcisnietego lewego przycisku licznika? 2. Musialbyś zewrzeć przewody które powinny być podłączone do czujnika zużycia klocka Edytowane 6 Października 2016 przez Fazii
Michuu. Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Tak, wcisnąłem lewy przycisk.
Michuu. Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Więc pod lewym przyciskiem kryje się coś w rodzaju testu fisa? Dobrze rozumiem?
Rekomendowane odpowiedzi