Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 2.0 TFSI 252 KM Quattro S-tronic S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie. I lakier i różne rodzaje skór w srodku można dobrać do każdej wersji.

Ja korzystałem z dodatkowych pakietów skóry (np boczki i środkową konsolę mam w skórze, a nie w plastiku) ale to nie audi exclusive. Ja nie brałem dodatków z tego.

Opublikowano
10 minut temu, Kosmita napisał:

Dokładnie. I lakier i różne rodzaje skór w srodku można dobrać do każdej wersji.

Ja korzystałem z dodatkowych pakietów skóry (np boczki i środkową konsolę mam w skórze, a nie w plastiku) ale to nie audi exclusive. Ja nie brałem dodatków z tego.

Zapodaj foto konsoli w skórze :zyzol:

Opublikowano
  • Autor

akurat mam samochód w serwisie, także jak odbiorę to postaram się pamiętać żeby cyknąć. Jak zapomnę to przypomnij się na privie za jutro w dzień.

Opublikowano

:gicior:

Opublikowano

Dostales auto zastepcze?

Opublikowano
  • Autor

tak, dostałem. Zdjęcia w temacie o bukowinie :)tylko nie zdradzajcie, że to zastępcze :) heh

Opublikowano

Ty tak serio? :lol:

Opublikowano
  • Autor

Na serio mam w serwisie. Pare pierdół zglosilem i diagnozuja. Ale jutro odbieram juz swoją wiec luz :)

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano
  • Autor

Pakiet skórzany wygląda tak:
4db0cde502b96dc4cdfad6fb7c6c3d90.jpg1118d6157b895d2c747909ef7ffde84a.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Mnie właśnie bardzo zależy na pakiecie z perforowaną skórą na kierownicy, o wiele przyjemniejsze w dotyku niż zwykła i musze się dowiedzieć czy jest możliwość zamówienia czerwonych nitek na takie obszycia na kierownicy.

Opublikowano
  • Autor

W Exclusive wszystko jest możliwe. Tyle, że to sporo podnosi koszt samochodu i mocno wydłuża czas produkcji.. Jak na kierownicy to proponuję wszędzie czerwone nitki..

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

Mam juz te same felgi co Ty. 19 / 245/35. Jest twardo, ale nie ma tragedii. Pytanie: z moim kolega wulkanizatorem "wizualnie" ocenilismy, ze weszlyby te same opony na profilu 40. Wiem, ze nie ma na to homologacji ale pytanie: czy ktos z Was (moze Ty kosmita) zna kogos, kto w a4 (moze B7 czy B8) jezdzi na oponach 19/245/40 i ma stwierdzone empirycznie, ze taki profil nie obciera nadkoli / nie jest zagrozeniem? Bo wtedy auto wygladaloby jeszcze lepiej no i komfort poszedlby w gore... Aczkolwiek osobiscie mam pewne obawy, czy taki kapeć wejdzie...

Opublikowano
  • Autor

Wrzuć foty na kołach. Super wybór! 

Jeśli chodzi o opony to Ja mam serie ale podpytam sie czy to wejdzie.

ps. Mój poszedł 265 i jeszcze szedł nawet odważnie, myślę, że 275 mógłby pójść ale pasażerka (mama;)) już nie dała rady :)

jak ktoś chce poczytać o usterkach b9 to tu np mamy o skrzyni..

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

zazdroszcze atua ! piekna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Taki gadżecik wpadł na nocne jazdy :)47d901742c4afb1e9dc1110d7af40b5d.jpg270496c416212cf9950c84cddda2a638.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wygląda nieziemsko :D

Opublikowano

Haha Kosmicznie wygląda :) Super:kox:

Opublikowano
  • Autor

no dzięki dzięki. Jest moc :)

Opublikowano

O w morde :D ladnie! tylko z przodu jeszcze brakuje Ci klubowych zamiast Krotoski-Cichy. Eh juz bym chętnie wziął B9 z salonu, ale musze jeszcze poczekac kilka miesięcy.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, eskal napisał:

O w morde :D ladnie! tylko z przodu jeszcze brakuje Ci klubowych zamiast Krotoski-Cichy. Eh juz bym chętnie wziął B9 z salonu, ale musze jeszcze poczekac kilka miesięcy.

heh dzięki. Mam w bagażniku tylko mi nie pasuje otworami. Ale może przysiąde do tego wreszcie ;)