czester11 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Potrz3buje pomocy . Po wjechaniu w kaluze prawa strona zgaslo radio. Spalony byl bezpiecznik wymiana przepala go ponownie. Auto ma v6 z alternatorem na dole ale mam 9oyte osl8ne dolna silnika.Czy ktos zna przyczyne. Mysle ze jakbyntonalternator to resztq eoektyki tez by padla. A palinten k8nkretny .jakis przypadek?A4 b6 2,5 v6 180 hp
lukirks83 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 masz zwarcie na instalacji, żadnej magii tu nie ma
Fido Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 I dyslekcję,to można leczyć.
czester11 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) I dyslekcję,to można leczyć.Chyba ty skoro wymyslasz nowe choroby czy też zaburzenia. Dla twojej wiadomości dysleksja a nie jak ty napisałeś "dyslekcja". najpierw się doinformoj a później zgrywaj cwaniaka z maturą. Normalnie to twój post powinien zostać usunięty bo wnosi do tematu tyle co cyganka do sklepu . Ale niech zostanie i inni zobaczą jaki z ciebie hipokryta dyslektyk . Edytowane 15 Października 2016 przez czester11
Fido Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Może i strzeliłem literówkę ale Ty przynajmniej zacząłeś poprawnie pisać. A jak już poprawnie piszesz to i popraw pierwszy post bo nic z niego nie można zrozumieć.
czester11 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Może i strzeliłem literówkę ale Ty przynajmniej zacząłeś poprawnie pisać. A jak już poprawnie piszesz to i popraw pierwszy post bo nic z niego nie można zrozumieć. Tak tak tłumacz się literówka. Ja też bym mógł. Nie powinno się używać wyrazów których znaczenia się nie zna ..
Fido Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Potrz3buje.... 9oyte....osl8ne...jakbyntonalternator...resztq....eoektyki....palinten...k8nkretny A ty znasz znaczenie swoich ??? Śmiem w to wątpić. Może to jakiś dialekt Majów ? Edytowane 16 Października 2016 przez Fido
czester11 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Potrz3buje.... 9oyte....osl8ne...jakbyntonalternator...resztq....eoektyki....palinten...k8nkretny A ty znasz znaczenie swoich ??? Śmiem w to wątpić. Może to jakiś dialekt Majów ? majowie poslugiwali sie pismem obrazkowym. ;p
Rekomendowane odpowiedzi