sebor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam mam pare błędów np świecąca się poduszka, service i pare innych dupereli czy jest ktoś z Katowic lub okolic kto posiada vag-a i mógłby mi pomóc i teraz druga sprawa ile kosztuje taki interes bo może bym sobie go kupił, co mi jest potrzebne oprócz laptopa bo to mam
cali78 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam tez jestem z Katowic i tez szukałem kogoś z Vag-em i niestety nikt nie odpisał, kupno to nie problem bo koszt około 100 zł jednak boje sie ze nie poradzę sobie z obsługa , możemy coś razem pokombinować pozdrawiam
sebor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 a wiesz jakiego kupic zeby dało się nim wszystko robic ?? ja kupie po nowym roku to możemy się spotkac i pokombinowac coś
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jest podwieszony wątek gdzie dyskutujemy o interfejsach VAG: http://www.a4-klub.pl/smf/all_vagcom_jaki_kupic-t4810.0.html Tam proszę pytać. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi