Nextpeace Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Mam problem z podłączeniem tylnych lamp. Dodam że moje audi jest z rocznika 95 lecz mam lampy poliftowe. Prośba jest tego typu, czy ktoś mógłby zrobić/wrzucić zdjecie jak powinny być podłączone przewody po kolorach do danych żarówek ? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 A jaki masz problem samemu do tego dojść? Przecież jak zdejmiesz wkład z żarówkami z lampy to po ścieżce od każdej żarówki dojdziesz do przyłącza wtyczki a w swojej wtyczce znajdziesz sobie próbówką + z odpowiedniego światła ... czy to tak wiele pracy??
Nextpeace Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Taaak to jasna sprawa tylko, że jak kupiłem auto te lampy były już założone i wszystko działało aż do tej pory aż przestało mi działać jedno światło, niestety okazało się że ktoś kto to podlaczał zrobił niezły sajgon z okablowaniem. Później wrzucę zdjęcie jak to wygląda ale uprzedzam że ktoś na prawde dobrze popłynąl z wyobraźnią bo np gdy naciskam hamulec świecą mi sie światła przeciwmgielne a na przycisku od wlasnie tych swiatel w momencie hamowania swieci sie kontrolka więc postanowiłem w końcu coś z tym zrobić Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Hm jesli Ci to pomoze to masz .... piny na kostce od lewei ;;; 1 popielaty z czerwonym paskiem 2 czerwony z czarnym paskiem 3 brązowy 4 niebieski z czerwonym paskiem 5 popielaty z białym paskiem 6 zielony jak powiekszysz sobie foto to moze sie dopatrzysz na 6 zielony kabelek u mnie jest złączka niebieska więc tym się nie sugeruj powodzenia Aa to lampa prawa tył
Nextpeace Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Dziękuję za fotke i pomoc, w pewnym stopniu na pewno jakoś mi to pomoże lecz u mnie sytuacja wyglada o tyle dziwnie że nie mam żadnej kostki i ktoś narobił tam niezłego druciarstwa :/ Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Noo i tak to u mnie wygląda.. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
karaluch8 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Kogos fantazja poniosła xd upitol kable tak żebys miał oryginalne kable. Później masa. I podłączaj po kolei żarówki i patrz która jest od stopu itd. Możesz podlaczajac żarówkę albo miernikiem.
Nextpeace Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 Noo poniosło poniosło tego człowieka xdd, noo chyba właśnie tak musze zrobic jak mowisz Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Mam pytanie, czy ma ktoś może na sprzedaż samą tylko taką maskownice na lampy razem z kawałkiem wiazki i kostki jak jest pokazane na zdjeciu od kolego OLIVER ? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Kwinto69 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Noo poniosło poniosło tego człowieka xdd, noo chyba właśnie tak musze zrobic jak mowisz Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Mam pytanie, czy ma ktoś może na sprzedaż samą tylko taką maskownice na lampy razem z kawałkiem wiazki i kostki jak jest pokazane na zdjeciu od kolego OLIVER ? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka zobacz na allegro maja uszkodzone polifty tam zapytaj
Rekomendowane odpowiedzi