Doktorek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 chodzi o dokładnie ten element co na zdjęciu - schowek na kasety obok dźwigni ręcznego : jak to mam zdemontować ? umówiłem się z wujaszkiem, że zamienię się z nim na zwykłą mydelniczkę bo on ma ori kaseciaka a mi się to nie przyda...
jabolsb Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dołanczam się do prośby gdyż sam cos próbowałem ale nie umiem tego wytargać;p
Doktorek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 ale teraz tak kojarzę, że to chyba inaczej wygląda (przynajmniej w moim wypadku) jeśli nie ma tych szufladek na kasety to jest zwykła wnęka i w niej taki gumowy "dywanik", pod nim są z tego co pamiętam otwory montażowe... więc cała sprawa sprowadza się do tego aby wykręcić szufladki, przymocować je w A4 wujasa a z jego samochodu tylko wziąć ten "dywanik" ?
pablo_9 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Prawdopodobnie (piszę prawdopodobnie, ponieważ schowka na kasety nie demontowałem ale demontowałem uchwyt na napoje, który też znajduje się w tunelu środkowym) będzieci musieli podnieść albo wyjąć tunel środkowy w której znajduje się schowek i odkręcić śróbki, które go trzymają. Tutaj możecie zobaczyć jak zdemontować tunel http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t19722.0.html;highlight=montaż+podłokietnika
Doktorek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 oj to nie wiem czy będzie mi się tyle chciało rozbierać
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 oj to nie wiem czy będzie mi się tyle chciało rozbierać Dłubanina z tunelem jest potworna. Kiedyś robiłem to u kumpla w aucie i teraz mam do wymiany uchwyt na kubki i jakoś nie palę sie do jego wymiany
artur323 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 demontowałem to u siebie.... z tego co pamiętam to nic nie rozkręcałem... po prostu pociągnąłem do góry i wyszło... został tylko otwór który zaślepiłem spasowanym kawałkiem blachy, później dopasowanie "dywanika" i z po problemie Obejrzałem teraz całą tą "kasetę" i nie wiem gdzie mogłoby być cokolwiek przykręcone..... tak że na pewno na wcisk. Co do kubka oczywiście że tak , jest przykręcony ale tylko z jednej strony...z drugiej strony jest gniazdo do wsunięcia:)
sk baton Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Z tego co pamietam to normalnie sie wyciaga do góry :decayed:gdzieś było to opisane
pox Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wystarczy wysunąć szufladkę na kasetę i ją pociągnąć do góry, oczywiście z wyczóciem żeby nie urwać. U mnie ten schowek zamontowany jest na wcisk. Z tego co zauważyłem, to po jego wyjęciu jest dziura, którą trzeba potem zaślepić czymś twardym a na to położyć gumowy dywanik.
plastuch Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 demontaż schowka na kasety a ja zadam tu odwrotne pytanie czy w aucie w którym seryjnie było radio na płyty to w miejscu schowka na kaset był schowek na płyty?? ma ktoś może takie informacje??
pablo_9 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 demontaż schowka na kasety a ja zadam tu odwrotne pytanie czy w aucie w którym seryjnie było radio na płyty to w miejscu schowka na kaset był schowek na płyty?? ma ktoś może takie informacje?? nie było takiej opcji, montowane były zmieniarki na płyty w bagażniku
domelq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 demontaż schowka na kasety a ja zadam tu odwrotne pytanie czy w aucie w którym seryjnie było radio na płyty to w miejscu schowka na kaset był schowek na płyty?? ma ktoś może takie informacje?? Nie było takiego schowka na CD w ORI
jabolsb Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wystarczy wysunąć szufladkę na kasetę i ją pociągnąć do góry, oczywiście z wyczóciem żeby nie urwać. U mnie ten schowek zamontowany jest na wcisk. Z tego co zauważyłem, to po jego wyjęciu jest dziura, którą trzeba potem zaślepić czymś twardym a na to położyć gumowy dywanik. Witam, a skąd wziąść gumowy dywanik??
pablo_9 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wystarczy wysunąć szufladkę na kasetę i ją pociągnąć do góry, oczywiście z wyczóciem żeby nie urwać. U mnie ten schowek zamontowany jest na wcisk. Z tego co zauważyłem, to po jego wyjęciu jest dziura, którą trzeba potem zaślepić czymś twardym a na to położyć gumowy dywanik. Witam, a skąd wziąść gumowy dywanik?? Jeśli chcesz mieć oryginalny to na szrocie byś musiał poszukać, a jak nie to wyciąć z z kawalka gumy odpowiedni rozmiar dywanika.
Rekomendowane odpowiedzi