rrrudy25 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 No kufa...masa wrogiem przyspieszenia[emoji23][emoji23][emoji23]Mam na miejscu firme aaronex ,wklejałem tu chyba zdjecia tarcz ze spiekami od nich 6 i 4 ,fajnie to na stole wygladało ciekawe jak sie na tym jezdzi[emoji848] Tak jak wczesniej na seri tak teraz nigdy mi sprzego nie uslizgło zonie nabiłem moja ori okładzine z brd i tez smiga zobaczymy czy da rade po programie w przyszłym sezonie[emoji57]Pare szotów z prac [emoji16],nowy dolot ....jak widac po pierwszym zdjeciu materiał byl na łamanie za vacu ale stwierdziłem ze nie ma to sensu [emoji14]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 "Blue Power" Co tu dużo gadać z masą do mocy... mam Polo 1.4 TDI i jak w nie wsiądę to o wiele żwawiej to jedzie niż AVF w serii
DanielMod Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 51 minut temu, rrrudy25 napisał: No kufa...masa wrogiem przyspieszenia Mam na miejscu firme aaronex ,wklejałem tu chyba zdjecia tarcz ze spiekami od nich 6 i 4 ,fajnie to na stole wygladało ciekawe jak sie na tym jezdzi Tak jak wczesniej na seri tak teraz nigdy mi sprzego nie uslizgło zonie nabiłem moja ori okładzine z brd i tez smiga zobaczymy czy da rade po programie w przyszłym sezonie Pare szotów z prac ,nowy dolot ....jak widac po pierwszym zdjeciu materiał byl na łamanie za vacu ale stwierdziłem ze nie ma to sensu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka No Panie szybki jesteś z tą robotą Dopiero co gadaliśmy że pasuje dać dolot z kwasu zamiast tego biednego wąskiego czarnego plastyku a tu już fota na forum Widzę że nie zakończyłeś jeszcze etapu podnoszenia mocy i wpadnie VKLR od Merca jak u mnie i to pewnie szybko :-) Z tego co Ci mówiłem na VKLR przy tym samym doładowaniu wychodzi 10-15 km wincy niż z VK a i niuta też trochę rośnie .
KoJ@K Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Ochuyeliście chyba z tymi koniami i mocami
DanielMod Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 14 minut temu, KoJ@K napisał: Ochuyeliście chyba z tymi koniami i mocami Haha a Ty pewnie serią jezdzisz każdy chce Cię dogonić przynajmniej z mocą bo z wyglądem to będzie ciężko :-)
dekiel 13 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Ładny dolocik ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy.
DanielMod Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Teraz, dekiel 13 napisał: Ładny dolocik ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy. Czarny by się może grzał od słońca za bardzo i podnosił temp w dolocie
KoJ@K Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Ee tam, taka się trafiła to taką se jeżdże
rrrudy25 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 Ochuyeliście chyba z tymi koniami i mocami No ty nie masz tego problemu "boś se" gotowe kupił[emoji12] Ładny dolocik ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy. [emoji106]1: Mylisz sie [emoji23] Ee tam, taka się trafiła to taką se jeżdże Nosz kurfwa co za skromnosc [emoji23] "trafiła"[emoji849]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 "Blue Power" [emoji106]1: Co tu dużo gadać z masą do mocy... mam Polo 1.4 TDI i jak w nie wsiądę to o wiele żwawiej to jedzie niż AVF w serii [emoji14]Dokładnie ,tez miałem przez pewien czas stare polo od szwagra na pompie to po samym programie jezdziło sie tym jak gokardem[emoji33]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Z roboty Cie wyleją ze te fuchy Co z tego ze np polo by pojechało pierwsze na rolce itp,jak byś dorwał je na drodze to pare zakrętów i polo juz tak ciekawie by nie wychodziło
DanielMod Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 1 godzinę temu, wesz82 napisał: Z roboty Cie wyleją ze te fuchy Co z tego ze np polo by pojechało pierwsze na rolce itp,jak byś dorwał je na drodze to pare zakrętów i polo juz tak ciekawie by nie wychodziło Dokładnie jeździłem Fabia na GTB. Po prostej to jechało jak wściekłe bo z tonę waży pewnie ale w zakrętach to był koszmar :-D
rrrudy25 Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 3 godziny temu, wesz82 napisał: Z roboty Cie wyleją ze te fuchy Co z tego ze np polo by pojechało pierwsze na rolce itp,jak byś dorwał je na drodze to pare zakrętów i polo juz tak ciekawie by nie wychodziło jakie fuchyprzeca ja to wszystko ino w domu robie i własnie dla tego nie ma co narzekac na mase oooo bo po winklach juz nie jeden dostał lanie ale jest jedna zasada nie mozesz miec opon jak kondon naciągnietych (wąskich)
qruku Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Ciekawy temacik w sumie miejscami to nawet dwa tematy w jednym. Fajnie dłubnięta ta Twoja furka. Szacun za zakres osobiście włożonej pracy Powodzenia w dalszym modzeniu. Pozdro
rrrudy25 Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 No prosze, da sie[emoji106]Dzieki kolego[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 3 godziny temu, rrrudy25 napisał: jakie fuchyprzeca ja to wszystko ino w domu robie Jo Ci do tego domu podesle na pewno cos do poprafki
afroo. Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) @rrrudy25 tak trochę z innej beczki - Frog stroi fury na dynomecie, czy dorobił się już podwoziowej? Edytowane 23 Września 2017 przez afroo.
rrrudy25 Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 [mention=74044]rrrudy25[/mention] tak trochę z innej beczki - Frog stroi fury na dynomecie, czy dorobił się już podwoziowej?Nie jestem za bardzo w temacie bo jezdze do Jarola na strojenia [emoji6]ale frogu chyba nigdy nie stroił furek on tylko mechanika a programy Jarek i digitune czy jakos tak[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Wymiana tarcz hamulcowych bo cos zaczęła bic kierownica podczas hamowania ,skutek mizerny[emoji53]Zalozyłem nowe pierscienie wyważyłem koła troche sie poprawiło ale dalej kierownica sie troche trzesie ale tylko od 140 w górę...Troche szybko sie te klocki ztarły w kwietniu zakładałem (7kkm)[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Jak dalej bije to sprawdz dolne banany może którys ma lekki luz Edytowane 27 Września 2017 przez tomekhxc
Rekomendowane odpowiedzi