Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Avant by #RUDY# RS4,Jr21,H&R,2xS-line,Gtb2260vk 266KM 485NM 345/288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No kufa...masa wrogiem przyspieszenia[emoji23][emoji23][emoji23]

Mam na miejscu firme aaronex ,wklejałem tu chyba zdjecia tarcz ze spiekami od nich 6 i 4 ,fajnie to na stole wygladało ciekawe jak sie na tym jezdzi[emoji848]

Tak jak wczesniej na seri tak teraz nigdy mi sprzego nie uslizgło zonie nabiłem moja ori okładzine z brd i tez smiga zobaczymy czy da rade po programie w przyszłym sezonie[emoji57]

Pare szotów z prac [emoji16],nowy dolot ....jak widac po pierwszym zdjeciu materiał byl na łamanie za vacu ale stwierdziłem ze nie ma to sensu [emoji14]
211bb8a1a281524aef75df67335b660d.jpgef51945f94ab9f9224dafd67677df7ed.jpgc4775f906c8a48609f40906549eefe5f.jpgccc38aac755835d37e6cfa2642235976.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

"Blue Power" :thumbup1:

Co tu dużo gadać z masą do mocy... mam Polo 1.4 TDI i jak w nie wsiądę to o wiele żwawiej to jedzie niż AVF w serii :P

Opublikowano
51 minut temu, rrrudy25 napisał:

No kufa...masa wrogiem przyspieszeniaemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Mam na miejscu firme aaronex ,wklejałem tu chyba zdjecia tarcz ze spiekami od nich 6 i 4 ,fajnie to na stole wygladało ciekawe jak sie na tym jezdziemoji848.png

Tak jak wczesniej na seri tak teraz nigdy mi sprzego nie uslizgło zonie nabiłem moja ori okładzine z brd i tez smiga zobaczymy czy da rade po programie w przyszłym sezonieemoji57.png

Pare szotów z prac emoji16.png,nowy dolot ....jak widac po pierwszym zdjeciu materiał byl na łamanie za vacu ale stwierdziłem ze nie ma to sensu emoji14.png
211bb8a1a281524aef75df67335b660d.jpgef51945f94ab9f9224dafd67677df7ed.jpgc4775f906c8a48609f40906549eefe5f.jpgccc38aac755835d37e6cfa2642235976.jpg

No Panie szybki jesteś z tą robotą  :D Dopiero co gadaliśmy że pasuje dać dolot z kwasu zamiast tego biednego wąskiego czarnego plastyku a tu już fota na forum :D Widzę że nie zakończyłeś jeszcze etapu podnoszenia mocy i wpadnie VKLR od Merca jak u mnie i to pewnie szybko :-) Z tego co Ci mówiłem na VKLR przy tym samym doładowaniu wychodzi 10-15 km wincy niż z VK :D a i niuta też trochę rośnie .

Opublikowano

Ochuyeliście chyba z tymi koniami i mocami :banan:

Opublikowano
14 minut temu, KoJ@K napisał:

Haha a Ty pewnie serią jezdzisz :D każdy chce Cię dogonić przynajmniej z mocą bo z wyglądem to będzie ciężko :-) 

Opublikowano

Ładny dolocik  ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy. :thumbup1:

Opublikowano
Teraz, dekiel 13 napisał:

Ładny dolocik  ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy. :thumbup1:

Czarny by się może grzał od słońca za bardzo i podnosił temp w dolocie :decayed: 

Opublikowano

Ee tam, taka się trafiła to taką se jeżdże :cool1:

Opublikowano
  • Autor
No ty nie masz tego problemu "boś se" gotowe kupił[emoji12]
Ładny dolocik  ale czemu niebieski ? Czorny byłby lepszy. [emoji106]1:
Mylisz sie [emoji23]
Ee tam, taka się trafiła to taką se jeżdże :cool1:
Nosz kurfwa co za skromnosc [emoji23] "trafiła"[emoji849]

Opublikowano
  • Autor
"Blue Power" [emoji106]1:
Co tu dużo gadać z masą do mocy... mam Polo 1.4 TDI i jak w nie wsiądę to o wiele żwawiej to jedzie niż AVF w serii [emoji14]
Dokładnie ,tez miałem przez pewien czas stare polo od szwagra na pompie to po samym programie jezdziło sie tym jak gokardem[emoji33]

Opublikowano

Z roboty Cie wyleją ze te fuchy:decayed:

Co z tego ze np polo by pojechało pierwsze na rolce itp,jak byś dorwał je na drodze to pare zakrętów i polo juz tak ciekawie by nie wychodziło:kox:

Opublikowano
1 godzinę temu, wesz82 napisał:

Co z tego ze np polo by pojechało pierwsze na rolce itp,jak byś dorwał je na drodze to pare zakrętów i polo juz tak ciekawie by nie wychodziło:kox:

Dokładnie jeździłem Fabia na GTB. Po prostej to jechało jak wściekłe bo z tonę waży pewnie ale w zakrętach to był koszmar :-D 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, wesz82 napisał:

jakie fuchy:huh:przeca ja to wszystko ino w domu robie:kox:

i własnie dla tego nie ma co narzekac na mase oooo bo po winklach juz nie jeden dostał lanie :naughty:ale jest jedna zasada nie mozesz miec opon jak kondon naciągnietych (wąskich):wink:

Opublikowano

Ciekawy temacik :thumbup1: w sumie miejscami to nawet dwa tematy w jednym.

Fajnie dłubnięta ta Twoja furka. Szacun za zakres osobiście włożonej pracy :hi:

Powodzenia w dalszym modzeniu. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

No prosze, da sie[emoji106]
Dzieki kolego[emoji6]

Opublikowano
3 godziny temu, rrrudy25 napisał:

jakie fuchy:huh:przeca ja to wszystko ino w domu robie:kox:

Jo Ci do tego domu podesle na pewno cos do poprafki:banan:

Opublikowano

@rrrudy25 tak trochę z innej beczki - Frog stroi fury na dynomecie, czy dorobił się już podwoziowej?

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor
[mention=74044]rrrudy25[/mention] tak trochę z innej beczki - Frog stroi fury na dynomecie, czy dorobił się już podwoziowej?
Nie jestem za bardzo w temacie bo jezdze do Jarola na strojenia [emoji6]ale frogu chyba nigdy nie stroił furek on tylko mechanika a programy Jarek i digitune czy jakos tak[emoji106]

Opublikowano
  • Autor

Wymiana tarcz hamulcowych bo cos zaczęła bic kierownica podczas hamowania ,skutek mizerny[emoji53]
Zalozyłem nowe pierscienie wyważyłem koła troche sie poprawiło ale dalej kierownica sie troche trzesie ale tylko od 140 w górę...

Troche szybko sie te klocki ztarły w kwietniu zakładałem (7kkm)[emoji848]44833dfdae27afe9239abc1101a041a3.jpgd73e9599b7f24a0425d20cf64ae106c1.jpgf8bd60767fb5e61f14017a9651bcb1ce.jpg8b277f12efaa1bceefbb13476d287032.jpg

Opublikowano

Jak dalej bije to sprawdz dolne banany może którys ma lekki luz ;) 

Edytowane przez tomekhxc