Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Skórka za wyprawę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę tutaj gdyż od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem sprzedania mojej audiczki. Po prostu policzyłem sobie mniej więcej ile wyniesie doprowadzenie ją do stanu jaki oczekuje i nie wiem czy opłaci się ten interes. Proszę o radę. Chcę : pomalować przód tj. zderzak + wrzucić zderzak z polifta, dołożyć haloneny przód, błotniki pomalować i maskę; wstawić lampy Dayline Dayligh. tylną klapę wrzucić z polifta + pomalować no i zderzak tylny zrobić jednolitym kolorem tą listwę od spodu. W moim mieście biorą 400zł od elementu. Silnik zrobione turbo, świece, sonda, dv wszystkie filtry i oleje. Zrobione całe zawieszenie, + nowe klocki + tarcze tył ferodo. Zastanawiam się sprzedać i w okolicach 13-15 tyś kupić a4 b6 1.9td 131km. Czy jednak warto zaintwestować w b5 i mieć coś co przykuwa wzrok.

Opublikowano

za 13 tys b6 130? jeszcze powiedz ze niemca.Troche sie zdziwisz jak sobie poogladasz te po 13tys

Opublikowano

kto Ci kupi prawie 20letnie b5 za 13-15koła?

Opublikowano

lepiej rób ten, jest sprawdzony i pewny. Kupisz b6, wydasz sporo kasy a tam już koszty eksploatacji sa nieco wyższe.

Opublikowano

Jeszcze nie oglądałem żadnych b6 w rl. Patrzyłem tylko oferty w internecie. Swojej nie chcę sprzedawać za 13 tyś -,-. No w mojej porobione wszystko rozrząd zawias płyny itp. została część wizualna która no powiem szczerze mnie przygnębia a jest to dość spory wydatek

Opublikowano (edytowane)

za 15tyś a4 b6 może być w gorszym stanie niż twoja b5.ja mam 2004 rok i miałem ostatnio klienta który mi kładł 24tyś i nie sprzedałem

Edytowane przez wyzyk83
Opublikowano

Czyli chyba panowie rozwialiście moje wątpliwości na co właśnie liczyłem. Chciałem dostać takiego przysłowiowego "kopa" na otrzęsienie i takowego dostałem . :P Tak więc chyba wracam do dbania o to co mam bo włożyłem już sporo pracy i serca w nią i szkoda by było to zaprzepaścić.