miszaq92 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Witam, Mam autko bez nagłośnienia w tylnych drzwiach i to właśnie chciałbym zrobić, czy trzeba coś kombinować z kablami czy one już tam będą w miejscach na głośniki? i drugie pytanko czy jeśli nie mam subwoofera w boczku to czy mogę go podłączyć normalnie czy też trzeba bawić się z kablami?
Łukasz Nowicki Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 witam, a radio masz standardowe czy jakieś inne niż audi zamontowane ?
miszaq92 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 witam, a radio masz standardowe czy jakieś inne niż audi zamontowane ? inne, kupiłem nowe Sony 4x55
Łukasz Nowicki Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 ok to przy takim radiu jeżeli masz wzmacniacz oryginalny audi to potrzebna przejściówka http://allegro.pl/modul-audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-subwoofer-i5006541150.html?reco_id=c548bee9-88d1-11e6-8099-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product chociaż nie wiem czy to dobrze gra ja przerobiłem sam wzmacniacz w środku. kable od tylnych głośników drzwi i sub masz poprowadzone do tyłu a tam dalej poprowadzone kable sygnałowe i zasilania do przodu do radia, także jeżeli tak jak piszesz nie masz oryginalnego wzmaka to możesz wykorzystać przewody zasilania i sygnałowe i podpiąć z tyłu jakiś swój wzmacniacz i dopiero do twojego wzmacniacza podpiąć kable te co są na głośniki tył i sub. i chyba raczej masz głośniki w drzwiach po prostu nie grają ?
miszaq92 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 ok to przy takim radiu jeżeli masz wzmacniacz oryginalny audi to potrzebna przejściówka http://allegro.pl/modul-audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-subwoofer-i5006541150.html?reco_id=c548bee9-88d1-11e6-8099-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product chociaż nie wiem czy to dobrze gra ja przerobiłem sam wzmacniacz w środku. kable od tylnych głośników drzwi i sub masz poprowadzone do tyłu a tam dalej poprowadzone kable sygnałowe i zasilania do przodu do radia, także jeżeli tak jak piszesz nie masz oryginalnego wzmaka to możesz wykorzystać przewody zasilania i sygnałowe i podpiąć z tyłu jakiś swój wzmacniacz i dopiero do twojego wzmacniacza podpiąć kable te co są na głośniki tył i sub. i chyba raczej masz głośniki w drzwiach po prostu nie grają ? Zaraz, czyli rozumiem że głośniki z tyłu mam tylko potrzebny jest ten moduł żeby zagrały? jeśli tak to było by świetnie.
Łukasz Nowicki Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Audi ma 2 rodzaje systemów audio. Słabszy do którego pasuje ten moduł i mocniejszy Audio Bose System - do którego ten moduł nie pasuje.| musisz rozebrać i zobaczyć jaki wzmacniacz masz z tyłu. lub zrobic i wrzucic foto
tomus8607 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 może mieć jeszcze instalacje pod niefabryczne radio a wtedy nie będzie miał przewodów do suba w bagażniku chyba
Autoklima Belsk Duzy Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam Podepne sie pod temat Kupiłem niedawno takowe cudo a w nim radio RNS-E, w tylnej półce jest głosnik, w drzwiach nie wiem bo nie sprawdzałem ale problem polega na tym ze tył nie gra, nie wiem gdzie jest lub gdzie powinien byc wzmacniacz itp, jakies sugestie?
kamiles900 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Orientuje się ktoś czy w Audi B6 montowane były instalacje bez fabrycznego wzmacniacza?
rafal83_1983 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Dnia 28.11.2016 o 21:16, Autoklima Belsk Duzy napisał: Witam Podepne sie pod temat Kupiłem niedawno takowe cudo a w nim radio RNS-E, w tylnej półce jest głosnik, w drzwiach nie wiem bo nie sprawdzałem ale problem polega na tym ze tył nie gra, nie wiem gdzie jest lub gdzie powinien byc wzmacniacz itp, jakies sugestie? Jeśli mówisz o głośniku(tej niby tubie oryginalnej)to w ustawieniach radia można ustawić 5 ustawień bądź wyłączyć zupełnie
Rekomendowane odpowiedzi