Karol89 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Witam Zapraszam do oglądania Drugiego projektu Audi A3 2.0 TDI 196KM/400Nm Q Silnik : 2.0 TDI 196KM ABT oznaczenie sinika CFGB Produkcja 07.09.2011r. pierwsza rejestracja 2012r. Przebieg: 196891km Wyposażenie: Modyfikacje: wycieraczka tyl Q5 olej LM 5w30 filtry MANN (paliwa, kabinowy, powietrza) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Karol89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cupek97 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ooo Proszę Jest co śledzić, powodzenia z modami, dopinguję projektu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Bardzo ładna Pełen S LINE co w A3 to rzadkośc , tak samo z wyposazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak mówiłam brzydka ;-) :-P niech wam dobrze służy <3 czekam na jazdę testową :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 piekna autko :-) Niech sluzy dzielnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Teraz będzie ładnie pachnieć Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Karol89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ładnie ale krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 ważne, że dobrze wygląda moje już nie pachną, a dalej ze mną jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 18.01.2017 o 11:46, jedrekx napisał: ważne, że dobrze wygląda moje już nie pachną, a dalej ze mną jeżdżą Dokładnie, szczerze to nie kupowałem dla zapachu tylko dla dobrego wyglądu tego gekona Czas na wymianę oleju sprzegła Haldex, przy okazji wymienię również olej w moście oraz reduktorze. Niestety trochę ta przyjemność kosztuje Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Karol89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio12345 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ładna, przesiadka z a4 b6? Jak tak, to jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 22 godziny temu, tomcio12345 napisał: Ładna, przesiadka z a4 b6? Jak tak, to jakie wrażenia? Oczywiście b6 zostało w rodzinie Brat dalej ją dopieszcza, jeśli chodzi o a3 bardzo fajne autko udało mi się mimo długich poszukiwań znaleźć perełkę wśród a3 o którą dodatkowo zadbała firma ABT w Niemczech co dało 196KM i 400Nm i w dodatku Q czyli zdrowo się odpycha no i Jazda bardzo przyjemna nie ma problemu z zastanawianiem się czy wyprzedzać No i oczywiście pierwsze autko w moich rękach z napędem Quattro i od razu się w tym napędzie zakochałem już nie kupie sobie autka bez tego napędu, naprawdę warto dołożyć trochę więcej pieniążków bo radość z jazdy jest tego warta Pozdrawiam Jakiś czas temu przyszedł czas na zabezpieczenie oraz czyszczenia skór, dopiero udało mi się znaleźć czas żeby się pochwalić co udało się zrobić mimo że fotele i ogólnie skóra była w bardzo ładnym stanie. Podziękowania dla Max Cleana z Bytowa za pracę którą wykonał. Bardzo polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witaj! Piękna sztuka w świetnej opcji! No i czarnuch Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, black4 napisał: Witaj! Piękna sztuka w świetnej opcji! No i czarnuch Pozdrawiam! Dzięki za miłe słowo Od razu bardziej chce się działać przy aucie Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Karol89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi