tomek a4 2.8 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, moj nr pompy to 8E0 614 111 M. Wczoraj gadałem z gościem który ma pompę o numerze 8E0 614 111. Orientuje sie ktos może czy ta pompa bedzie gadac z moim autem?
piterkrk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Napraw sterownik, o ile dotknęła go standardowa usterka... Jakby coś to pisz. Powiem Ci jak to zrobić. Swój naprawiłem sam. Śmiga już rok. pzdr
Dev Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, moj nr pompy to 8E0 614 111 M. Wczoraj gadałem z gościem który ma pompę o numerze 8E0 614 111. Orientuje sie ktos może czy ta pompa bedzie gadac z moim autem? 8E0 614 111 nie podejdzie, inny jest sterownik i sama pompa (jest mniejsza, brak EDS)
domjenick Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, a można zapytać skąd taka myśl?niedawno też tak myślałem i okazało się że VAGiem dało radę "naprawić"
PARAF Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, a można zapytać skąd taka myśl?niedawno też tak myślałem i okazało się że VAGiem dało radę "naprawić" Jak masz padnięty sterownik to jak połączysz się z nim VAGiną ? Gdzieś na forum Passata widziałem link jak to naprawiać, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć Jak znajdę to go tu podrzucę
domjenick Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, a można zapytać skąd taka myśl?niedawno też tak myślałem i okazało się że VAGiem dało radę "naprawić" Jak masz padnięty sterownik to jak połączysz się z nim VAGiną ? przecież napisałem,że myślałem,że jest padnięty-czytaj ze zrozumieniem,a nie dosłownie...
PARAF Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Mam prawdopodobnie padniety sterownik abs, a można zapytać skąd taka myśl?niedawno też tak myślałem i okazało się że VAGiem dało radę "naprawić" Jak masz padnięty sterownik to jak połączysz się z nim VAGiną ? przecież napisałem,że myślałem,że jest padnięty-czytaj ze zrozumieniem,a nie dosłownie... mea culpa
Rekomendowane odpowiedzi