Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] W ilu płaszczyznach macie regulowaną kierownicę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie kieruje do wszystkich użytkownikow poniewaz chcialbym sie dowiedziec czy w kazdej a4 jest regulowana kierownica w 2 plaszczyznach czy byly jakies wyjatkowe egzemplarze.

Opublikowano

a szukasz jeszcze prawo - lewo?

Opublikowano
  • Autor

nie w prawo i lewo nie szukam tylko w b6 co ma kumpel tam jest tylko w gore i w dol a do siebie nie ma. i dlatego chce wiedziec czy we wszystkich b5 jest tak regulowana u mnie jest gora dol i do siebie moje auto ma 13 lat a jego 3 lata i cos mi to nie pasuje .

Opublikowano

nie wierzę, że nie ma, może coś jest zepsute?

tj jakieś kiepskie auta mają może tylko góra - dół, ale nie sądzę by Audi wycofało się z tego w B6 i wyżej. Wszystkie dobre auta to mają, świadczy to o liksusie, bezpieczeństwie i wygodzie... chyba

Opublikowano
  • Autor

skoro u mnie jest skorzana kierownica.w tak starym aucie a on ma 1.9 tdi 2004 sedan i on ma plastikowa tzn. tworzywo sztuczne to wszystko mozliwe ze zaczynaja oszczedzac :););) po 15 minutach rece cale spocone.a przeciez kierownica to najwazniejsza rzecz dla kierujacego . a oni laduja plastik. wiec i o ta regulacje tez chcialem zapytac .;)

Opublikowano

Tworzywo, a skóra to opcje zależne od tego, czy właściciel zapłacił za nie w salonie, bądź nie. Ale poziomy to już raczej niezależne, tak jak regulacja fotela w przód lub tył. Po prostu są.

Opublikowano

proste

starszy model w dniu wypuszczenia na rynek miał taki a nie inny standart i nie kosztował też mało

i oto nowe /ba/ auto 04 rok i tak ubogo - bo teraz każdy nawet najmniejszy szczegół kosztuje

- oglądałeś nowe auta za 50 tys jakie golaki i to wersja podstawowa z litrowym silnikiem zasilanym

Pb ,a teraz ten sam model z obszytą kierownicą i multifunkcją w niej ,o metaliku nie wspomne

i 3 tys do tego co było

to ja mam w pupie wole tego z 04 roku - i to jeszcze w dieslu

pozdro :hi:

Opublikowano

ja mam góra - dół i do siebie :wink4:

Opublikowano

ja mam w b6 gora-dol i do siebie :wink4:-moge tez krecic nia w prawo i w lewo,ale w b5 tez tak mialem,wiec to chyba standart... :tongue4:

Opublikowano

ja tez góra dół i do siebie

Opublikowano

ja tez mam w 2 plaszczyznach :cool1:

Opublikowano

ja tez mam w 2 plaszczyznach :cool1:

u mnie jest tak samo

Opublikowano

bo inaczej być nie może i kropka :wink4: