Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Widze,że wątek zamarł na chwile :P

no to wrzuce cos na rozbawienie ;)

wies.jpg

Prawie jak Batmobil :polew:

... szkoda,ze drzwi sie do góry nie otwieają :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 13:06_________________________________________________Jakby te kratki dobrze zatkał,to dobry by był do odśnieżania :>

Opublikowano

Tragedia :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ciekawe co ma w środku pewnie dywaniki alu podobne i pokrowce miśki na siedzeniach i dodatkowe kontrolki zieloną i żółtą od ŻUKA...

Opublikowano

Dobra ,dobra chłopaki tam pewnie nie jednemu :slina: :slina: na takie cacuszko :evil2:

Opublikowano

idealne na takie warunki jak teraz :kox: akurat jak sie zapchają te kratki na dole to może działać jako pług śnieżny :evil:

tak swoją drogą szkoda gościa bo widać że jednak trochę pracy w to musiał włożyć :gwizdanie:

Opublikowano

srebrna ramka robi swoje :naughty:

Opublikowano

Czesc chlopaki jestem na forum dobre juz z pol roku a dopiero teraz zauwazylem ze jest taki post zalozony :wallbash:

Jestem z Kutna i mam czarnego sedanika b5 AFN :naughty:

Opublikowano

witamy :hi:

Opublikowano
  • Autor

Witaj Japkool

No widzę,ze powoli powoli grono się powiększa :)

Jak śniegi trochę puszczą,to porządny spocik się szykuje :wink4:

Opublikowano

Po zlocie w Bukowinie wybieram się do Żychlina na święta to może coś się zorganizuje kutnowiaki :tongue4:

Opublikowano

witamy witamy! no koniecznie trzeba cos zorganizowac jeszcze troce chlopaki jakos wytrzymamy:)

Opublikowano

Może po spocie jakieś ognicho kiełbaski i :beer1: Kasztelan :slina:...

Opublikowano

Dobry pomysl:) Tylko jak i gdzie to zorganizowac:)?

Opublikowano
  • Autor

Widze,że Wypsiu steskniony za rodzimym trunkiem :P

Specjanie dla Ciebie zabiore do bukowiny kilka Kasztelanków :tongue4:

a co do ognicha,to fajna sprawa,tylko faktycznie bedzie trzeba nad miejscem pomyślec... W Kutnie to zaraz ktos na policje albo straż mijską zadzwoni...

Opublikowano

Na Kuczkowie można zrobić ognicho a wjechać można od strony Głogowca tam jest nie wielki parking przynajmniej był jak ostatnio było ale to było......

Opublikowano

Widze,że Wypsiu steskniony za rodzimym trunkiem :P

Specjanie dla Ciebie zabiore do bukowiny kilka Kasztelanków :tongue4:

a co do ognicha,to fajna sprawa,tylko faktycznie bedzie trzeba nad miejscem pomyślec... W Kutnie to zaraz ktos na policje albo straż mijską zadzwoni...

Łukasz będę wdzięczny za Kasztelana :good:

Może w urzędzie miasta wiedzą o jakimś miejscu na spota z ognichem :mysli:

Opublikowano

Troche popytałem i byla by mozliwość w lesniczówce Raciborów, tam jest taki budynek drewniany kola łowieckiego i by trzeba bylo z lesniczym pokadac moze jakas flache postawic mu zeby klucze dal na pare godzin. Kiedys tam bylem to tam normalnie jest miejsce na samochody, ognicho grila krzesla kominek itp.

Opublikowano
  • Autor

Henioo dobry pomysł, ten domek leśniczówki bardzo ładnie wyglada, fajna miejscówka ;)

Opublikowano

Jeśli fajna miejscówka to można by było się dowiedzieć co ile kosztuje i dla czego tak drogo :naughty: Może ktoś z was by zrobił jakiś wstępny koszt tego spoto-grila :mysli:

Mógłby ktoś dać mi namiary gdzie to dokładnie jest bo nie kojarzę tego miejsca :mysli:

Opublikowano

ja mieszkam na wsi to zapraszam, ale to w przyszłości :P stawik, rowerek wodny, sklep blisko tylko jeszcze trzeba to trochę podszykować wjazd wolny będzie he he :D ale to tak koło wakacji albo po :hi: