Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witamy Witamy :hi:

Obecność kolegi na następnym spocie obowiązkowa:)

Opublikowano

Co do nastepnego spotu/zlotu może zaczniemy planować i nagłasniac sprawe teraz im wcześniej tym lepiej i wieksza frekfencja .Moja propozycja to może lany poniedziałek w świeta wielkanocne bo na ten czass bede w kraju autem i wiekszość ludzi pracujących ma wolne i na placu wolności nikt nie bedzie przeszkadzał w sesjach zjeciowych. :cygaro::yeah:

Opublikowano

w sumie to troszkę wcześnie jeszcze żeby się tak na 100% :embarrassed: określić, ale generalnie termin świąteczny wydaje mi się w miarę realny :good: A na pewno fakt faktem, że teraz trzeba sprawe mocniej nagłośnić wśród znajomych i na różnych forach kutnowskich :)

A tak z innej beczki nie wiem jak to jest ale na I spocie wszyscy oprócz mnie mieli avanty :shocked: teraz kolega nowy również mam nadzieje że pojawią się również i inne sedaniki :evil:

Opublikowano

KODATHLON witamy witamy :hi:

ale oczywiście tak jak mówił lukasera obecność na następnym spocie obowiązkowa :naughty:

Fipomat avant-bardziej rodzinne autko :polew:

a wracając do spocików to myślałem że coś wcześniej uda się wykombinować... ale oczywiście jeśli nie to na ten wielkanocny się piszę! :kox:

Opublikowano

Widzę że rośniecie w siłę :good: Ja bym z miłą chęcią do was dołączył ale do polski dopiero wybieram się na zlot w Bukowinie :kwasny:

Życzę powodzenia i organizujcie spoty kutnowskie jak najczęściej,ja będę z wami na forum :hi:

Opublikowano
  • Autor

Tomek, my sie widzimy w marcu :kox: pogadamy, obgadamy :drunk: i na pewno na Kutno też się jakoś umówimy :cool1:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:40_________________________________________________szymon88-16 dałeś rade w zakopcu bez łańcuchów? ile jechałeś przez zakopianke :D ???

Opublikowano

śnieg spadł dopiero w nocy z soboty na niedziele, a od rana w niedziele wyjeżdżałem do domu. bez łańcuchów na szczęscię się obyło, a w korku nie stałem nawet 5min. :tongue4: całą zakopianke ominąłem obiazdami :naughty:

mam do was pytanie, z racji tego, że planuje na wiosnę kupić jakieś felgi, a teraz podobno są trochę tańsze :wink4: cena do 1100zl 16" lub 17", możecie coś polecić? a może sami macie, albo może znacie kogoś kto chce sprzedać?

generalnie chciałbym iść w jakiś oryginał, ale nie wykluczam innych. najlepiej właśnie jakby ktoś był od nas z okolicy żeby można było podjechać i obejrzeć je osobiście

p.s. wzór lukasera mi się bardzo podoba :kox:

Opublikowano

to ja sie pisze na ten spocik-no niestety avant i dzis sie zakopałem nim kolo mieczyslawowa i bez łopaty ani rusz:D ale nam sniegu nawialo he he piszcie jak co o tym spocje kiedy dokladnie i sie wybiore:)

Opublikowano
  • Autor

Jak tam chłopaki zasypało Was? mnie tam sie moim traktorkiem jeżdzi bez problemu, tylko ciut za niski jest :tongue4: chociaz wyczyściłem sobie juz cały spód o śnieżek:P

...To kiedy jakiś spocik?

Opublikowano

zasypało to 3/4 dni temu a teraz to już jest spoko :tongue4: chociaż oczywiście zakopanie się i pomoc ciągnika w tym roku mam już za sobą :polew: czego skutkiem było urwanie osłony pod silnikiem

no właśnie można było by się ustawić na jakiś spocik... jak dla mnie to 16-17 i 30-31 stycznia odpada-szkoła, a co do reszty dni to spróbowałbym się jakoś dostosować :naughty:

Opublikowano

Zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych na rok 2010.Klubowe kalendarze ścienne 2010r

I niech se wiszą w kutnowskich i okolicznych mieszkankach :good: :good: :good:

Opublikowano

a może jakiś zbiorowy zakup? :naughty:

Opublikowano

Zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych na rok 2010.Klubowe kalendarze ścienne 2010r

I niech se wiszą w kutnowskich i okolicznych mieszkankach :good: :good: :good:

Tutaj wszystko jest zapisywać się i kupować a w miesiącu październiku będziecie mojego strucla oglądać :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_wybrane_w_konkursie-t111315.0.html

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

no w sumie można by kupić zbiorowo :) zawsze taniej:)

Opublikowano

to kto się pisze na kalendarz niech daje znać :wink4: ja oczywiście jestem zaa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A ja sobie kupiłem nie patrząc na ten wątek, wiec juz zapłaciłem i dupaa :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No więc kiedy spocik i gdzie dokładnie?

Rzadko tu bywam i jak co proszę o informacje na gg lub prywatna wiadomośc.

Opublikowano
  • Autor

Chyba musimy troche zaczekac aż mrozy odpuszczą,bo nie bedzie nawet jak pooglądać furek i pogadac o nich:)

moze jakos na początku lutego w kocu puści troche zima i sie spotkamy:)

Opublikowano

Jak coś to mogę wam u Boryny załatwić jakieś upusty bo właścicielem jest mój stary dobry kolega,zawsze cieplej :cool1: