Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie tak Szamek nie śmiej, bo jak zobaczysz co to za rzecz i ile waży, to musisz sobie doliczyć 2litry do średniego spalania :D:polew:

...nie słucha Lukasery Szamek furmankę będziesz miał po programie to nie będzie tak źle,dasz radę... :decayed:

Lodówa w czwartek wyjeżdża do mnie i będziemy szukać furmanki... :kox::naughty:

ta przesyłka dojdzie do Tomka szybciej niż jakikolwiek kurier by miał ją dostarczyć :kox:

a Ty lukasera czasami po królewskiej tam nie paraduj w nie swoich rzeczach :naughty: :naughty: :naughty:

wypsiu a cytryna się sprzedała? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

A co Ty Szymek za auto szukasz? rozejrzyjcie sie tam za ładną B7 1,9 tdi w rozsadnych pieniądzach :kox:

Lodówa jak sie wkur...wi to pozamiata tam marokanów :decayed:

Opublikowano

A co Ty Szymek za auto szukasz? rozejrzyjcie sie tam za ładną B7 1,9 tdi w rozsadnych pieniądzach :kox:

Lodówa jak sie wkur...wi to pozamiata tam marokanów :decayed:

Accorda VII :wink4: do tego jakby był jakiś mały piździ bąk w rozsądnej kasie to też bym przytulił :wink4:

a Ty kiedy szykujesz się na zakup B7? :kox:

Lodówa jak ich tam wszystkich ogarnie i posprząta to wtedy luksusem będzie tam jechać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jak Wypych mnie zaprosi to pojade, chociaż po Tomeksie pewnie znow nie bedzie sie do niczego nadawał ... tak jak po Jarosławcu :D

Opublikowano

Szamek żółtek sprzedany ... :kwasny:...przed twoim przyjazdem powęszę trochę może się coś znajdzie... :cool1:

Jak Wypych mnie zaprosi to pojade

....Lukasera ty wyciągnij tą skarpetę z $$$ i przyjeżdżaj kiedy tylko chcesz ... :naughty:

Tomeks ten nie kastrowany knur...się wyłamał jak na razie pewnie ma zakaz na kolegów z forum... :decayed::naughty:

chociaż po Tomeksie pewnie znow nie bedzie sie do niczego nadawał ... tak jak po Jarosławcu :D

...to chyba szybciej po pobycie Lodówy .... :decayed:

.

Opublikowano
  • Autor

Umyłem i posprzątałem dziś 3 fury i czuje sie bohaterem w swoum domu :decayed:

Opublikowano

Szamkowi to chyba za wcześniej wypucowałeś furmankę ..... :cool1:

...a po powrocie Szamka będziesz miał 4 fury do pucowania... :naughty:

Opublikowano

Szamkowi to chyba za wcześniej wypucowałeś furmankę ..... :cool1:

...a po powrocie Szamka będziesz miał 4 fury do pucowania... :naughty:

przed wyjazdem opierdoli ją jeszcze raz :naughty: :naughty: :naughty: a po powrocie ma generalne sprzątanie aut tj. mycie, polerowanie, pranie itd. :decayed:

wypsiu żebyś widział ile chłopak wkłada serca w tą pracę :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:38_________________________________________________wszystkiego najlepszego i poniedziałku mokrego :good:

a tak w ogóle to w piątek miałem bliskie spotkanie z sarną :bag::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

No to przynajmniej bylo co na święta jeść :polew:

Sarenka dobra tylko sie długo gotuje :kox:

A tak serio, to auto całe?

Opublikowano

zostawiłem k**estwo bo nie miałem jak jej zabrać, a i kogoś kto by pomógł też nie było :thumbdown:

w :a4fan: prawy przód rozwalony :thumbdown:

spodziewałbyś się że na azorach prawie na wysokości CPN'u z samolotem takie zwierzaki grasują? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To sie programem nacieszyles :gwizdanie:

Ostatnio sarna utkwiła w ogrodzeniu na tarnowskiego,wiec wszedzie można sie ich spodziewać...

Opublikowano

...to co z przyjazdem jak furmanka skasowana Szamek.... :mysli:

...k**wa Lodówa nareszcie opuścił mnie i mój dom....prze c**j na płaskie dachy z niego.... :decayed::naughty:

a tak poważnie to trafiła się mu za***ista furmanka...1właściciel,wypasiona,serwisowana...itp...itd... :cool1:

https://picasaweb.google.com/101337658827256215423/AudiA6?authkey=Gv1sRgCImAoanyxpbNkQE#

...aaa i Wesołych Świąt wam życzę ... :wink4:

Opublikowano

To sie programem nacieszyles :gwizdanie:

Ostatnio sarna utkwiła w ogrodzeniu na tarnowskiego,wiec wszedzie można sie ich spodziewać...

dokładnie :thumbdown:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 08:47_________________________________________________

...to co z przyjazdem jak furmanka skasowana Szamek.... :mysli:

damy radę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ładny allroadzik i quattro i tiptronic, pewnie 2,5 tdi, sprzedaj no ile go wyszła za to autko Eurasków? liczyliście ile akcyza wyjdzie i inne opłaty?[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 10:00_________________________________________________Wypsiu ja nie wiem jak Wy tam święta obchodzicie,ale troche sie spóźniłeś :D

Opublikowano

...lepiej późno niż wcale.... :naughty:

Opublikowano

...k**wa Szamek to w Kutnie jest taki wariat ... :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

nie wiem skąd on jest, ale jeśli byłby w kutnie to pewnie na portalach kutnowskich byłoby już o nim głośno :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja nie praktykujący,także nie wiem jakie ksindze w Kutnie są :gwizdanie:

W robocie nie mam dźwięku w filmikach,także dopiero wieczorem ogarne tego wariata :wink4:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 10:41_________________________________________________PS. Widzieliście nowe A9?

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.wiejski-tuning.pl/upload/images/tn_12547334301.jpg&imgrefurl=http://www.wiejski-tuning.pl/Audi-A9-Tuning,223f.html&usg=__ePFNmxAbAll72PTBYHhZG3Rjym8=&h=320&w=400&sz=25&hl=pl&start=2&zoom=1&itbs=1&tbnid=MjLKwSOb8ZEr-M:&tbnh=99&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Dwie%25C5%259B%2Btuning%2Baudi%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1259%26bih%3D844%26tbm%3Disch&ei=Cym5TdemDo7HswbVu5jrAw

Opublikowano

jeszcze go nie słyszał, a już wie że wariat :kox::polew: :polew: :polew:

W robocie nie mam dźwięku w filmikach

do roboty :bicz: :bicz: :bicz: a nie forum :naughty:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 12:07_________________________________________________lukasera kupujesz A9 zamiast B7 ? :decayed:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 12:09_________________________________________________http://www.kiep.pl/238/co-znacza-literowe-oznaczenia-biustonoszy :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 08:35_________________________________________________

OGŁOSZENIA PARAFIALNE :polew: :polew: :polew:

Czwartek 23-Czerwiec-2011 : Dzień Ojca

... JAK TO MÓWIĄ "KAŻDA OKAZJA JEST DOBRA" :wink4:

pewnie liczysz na duuuuużo prezentów od swoich pociech? :polew: :polew: :polew: