TTom3k Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 miro_x dzieki za oddzew ale juz po sprawie ;] Fele zrobione na cuda w Dabrowie Tarnowskiej
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kiedyś będę jechał do Tarnowaa to muszę je oglądnąc bo jakbym kupił jakieś zjechane to też bym ewentualnie tam mógł zrobić. Napisz ile taka przyjemność i wrzuć foto.
TTom3k Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Spoko jak bedziesz daj wczesniej na pw. Fele mozesz ogladnac np tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12182.0.html lub w dziale Moja a4 ;]A co do ceny....napisze ci na pw
strongman Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 co to za tajemnice co? hehe wrocmy do temtu chromowania. Bo narazie wypowiedzieli sie przeciwnicy, a chcialbym sie dowiedziec co sadza Ci ktorzy to zrobili i moze są zadowoleni...Znajomy chce pochromowac 18" i mnie napiera ostaro, bo nie jest tu zalogowany. slyszalem ze niektorzy smigaja 3 lata i to w zime...
maxii Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 nikt nie ujawnił konkretnej informacji jaki jest koszt regeneracji i jaki efekt- ponawiam pytanie czy ktoś regenerował fele i jaki jest kosz? I czy ktoś się orientuje gdzie można zrobić taką usługę w okolicach katowic lub częstochowy? Pozdro
boseron Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 jezeli chodzi o prostowanie i naprawe felg to w wieliczce jest taki gość nazywa sie Czaja nie znam lepszego od felg a jezeli chodzi o malowanie ja swego czasu robiłem to w firmie "colorex" jak sie jedzie na zielonki za sztuke brali 80zł ale to było z 8 lat temu
gooralos Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 regeneracja kompletu felg waha się w granicach 300-500zl / kmpl wszystko zależy od rodzaju felgi i wykonywanej usługi;)
miro_x Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja zapłaciłem 900 zl w Ropczycach ale zadowolony to specjalnie nie jestem.
Rekomendowane odpowiedzi