Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mogę się podpiąć jestem chętny, a tak z ciekawości wybiera się ktoś na Auto Moto Show 30-31 stycznia w Płocku http://www.plocek.pl/pl,225,285,bedzie-sie-dzialo,targi-auto-moto-show,1040,,,,plock

Opublikowano

ja sie bede tam wystawial z swoimi samochodami :tongue4: zapraszam [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:52_________________________________________________21.01 (piatek godzina 19 antypodkowa) Dajmler4;Coleman

22.01(sobota godzina 19 antypodkowa)dajmler4; Coleman

23.01(niedziela godzina 19 antypodkowa) dajmler4,Luka3s, Coleman,kermit1, street23player

no jjakby nas 5 bylo to juz mozna cos zorganizowac i sie spotkac

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

ja odpadam autko dzis nawalilo chyba turbina poszla kopci jak nie wiem co :disgust: a na dodatek sily nie ma ;(

Opublikowano
  • Autor

ludzie... moze zalozcie sobie osobny watek na Wasze spoty Plockie - bo widze, ze to _umawianie sie_ idzie Wam jak krew z nosa...

Opublikowano

jakos nie widze zeby ktos inny tutaj cokolwiek pisal o spotach wiec zabardzo nie wiem w czym problem ale jesli jest to zaloze nowy wotek

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu, ale jest Was paru i od dluzszego czasu tylko i wylacznie umawiacie sie... a nic z tego nie wychodzi :decayed:

Opublikowano

Piszcie tutaj chłopaki przecież w temacie jest i Płock :cool1: Ja teraz ostro walczę z sesją i pisaniem pracy :kwasny: Ale w lutym chętnie bym wpadł na spocisza :wink4:

Opublikowano

no toc w sumie nie nasza wina ze nas jest tak malo z plocka i zawsze nam cos wypada... w plonsku tez wcale za duzo nas nie bylo :polew:

Opublikowano

no toc w sumie nie nasza wina ze nas jest tak malo z plocka i zawsze nam cos wypada... w plonsku tez wcale za duzo nas nie bylo :polew:

ta :cool1:

Opublikowano

witam widze ze najwiecej chetnych jest na niedziele wiec spotykamy sie w niedziele o 19 pod antypodkowa do zobaczyska mam nadzieje ze nie bede sam :wink4:

Opublikowano

witam widze ze najwiecej chetnych jest na niedziele wiec spotykamy sie w niedziele o 19 pod antypodkowa do zobaczyska mam nadzieje ze nie bede sam :wink4:

dajmler4 może uściślij "pod antypodkową" od której strony?? od teatru?? czy od Królewieckiej?? (jeśli będzie się coś działo w teatrze to te 5 sztuk może się nie znaleźć hehe

Opublikowano

mysle ze na parkingu z kostki brukowej czyli mozemy sie spotkac pod zakladem fotograficznym maslankowskiego

Opublikowano
  • Autor

jak my w Plonsku spotowalismy po 4-8 aut, to Was jeszcze na forum nie bylo.

Opublikowano

bd ;) niedziela 19 parking pod teatrem przy maslankowskich moge sie chwile spoznic ale bd :)

Opublikowano

jak my w Plonsku spotowalismy po 4-8 aut, to Was jeszcze na forum nie bylo.

Chwalisz sie czy żalisz ?? :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

a Ty swoja droga byles na tym spocie w Plonsku, czy tez Ci wypadlo ? :polew: :polew:

Opublikowano

malo nas na tych zlotach 3 os hehe ale bynajmniej fajnie sie slizgalo pozdro

Opublikowano

potwierdzam slizgawka fajna :> frekfencja slaba :(