Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok ok

Opublikowano

Pany, mam pytanie - czy ktoś Chipował Diesla u Peterów ? dowiadywałem się ostatnio to całkiem dobrą cenę mi zaproponowali.

Albo czy ktoś korzystał z usług Diesel-Softu ? widziałem parę razy ibizkę tdi wyklejoną w Diesel Soft, podobno grubo pogrzebana jest na 200+ ?

Opublikowano
Pany, mam pytanie - czy ktoś Chipował Diesla u Peterów ? dowiadywałem się ostatnio to całkiem dobrą cenę mi zaproponowali.

Albo czy ktoś korzystał z usług Diesel-Softu ? widziałem parę razy ibizkę tdi wyklejoną w Diesel Soft, podobno grubo pogrzebana jest na 200+ ?

Hej! Ta Ibiza należy do tunera z Diesel-Softu - Marcela, jest zrobiona tak, że robi 13.0 na 1/4 mili. Moc oblicz sobie sam :D Jeszcze jak na ALkach była to szliśmy z Marcelem równo z rolki :) a ibi dużo lżejsza.

Z Peterami nie mam doświadczenia. Wiem tylko, że ich hamownia jest już trochę mało wiarygodna.

Moje samochody stroi Mariusz z mTronik. Ja jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Dawid a teraz dużo dostałbyś z Marcela Ibizą? Podczas night power na mickiewicza to miałem wrażenie, że Twoje A3 szło nie gorzej, chociaż w parze nie jechaliście. Marcel po zawodach mówił mi, że to wina trakcji i slicków bo wtedy jednak było trochę mokro.

Opublikowano

Tak, moje slicki się nie nadawały na tamtą pogodę, były za twarde. W ogóle trakcji nie miałem i soft jeszcze nie był dopracowany. Marcel miał super miękkie slicki. Poza tym u mnie sprzęgło jest seryjne i ma ponad 200kkm. W pierwszych trzech przejazdach miał ok. 10 sek, a w ostatnim złapał trakcję i pojechał 9.3. Ja we wszystkich 4 przejazdach niestety bez trakcji i najlepszy miałem 9.8. Generalnie nie spinam się tymi wynikami, bo wiem jak mi auto chodzi :D

Teraz z Ibizą Marcela :)? Podejrzewam, że bez NOSa byłoby z rolki jakieś 4-5-6 długości. Ciekawy jestem dymu na PD race. Musze do niego podjechać kiedy i pogadać. Nie wiem ile mu tam ostatecznie wyszło bez NOSa. Powinno być ok. 270ps.

Opublikowano

Coś wspominał o 260 ps. Natomiast Twoje przejazdy całkiem dobrze wyglądały, ale i tak najlepsza była Cordoba Vario, która rzekomo miała 90 ps. hehe

Widziałem Cię w niedziele ok. 17 jak jechałeś z nowego mostu w kierunku Ciechomic, jechałem z przeciwnej strony dawałem długimi ale byłeś zajęty kobietą ;)

Opublikowano
Coś wspominał o 260 ps. Natomiast Twoje przejazdy całkiem dobrze wyglądały, ale i tak najlepsza była Cordoba Vario, która rzekomo miała 90 ps. hehe

Widziałem Cię w niedziele ok. 17 jak jechałeś z nowego mostu w kierunku Ciechomic, jechałem z przeciwnej strony dawałem długimi ale byłeś zajęty kobietą ;)

Hehe, no w sobotę 1 września mieliśmy ślub :)

Opublikowano

a w takim razie jesteś usprawiedliwiony hehe, życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia :)

Opublikowano
a w takim razie jesteś usprawiedliwiony hehe, życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia :)

Dzięki :)

Opublikowano

no trochę lata:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy macie jakiś mechaników w Płocku godnych polecenia którzy dobrze robią swoją robotę i nie są drodzy? Bo ja naprawiałem swoją ninuńke w Bosh Serwis na wyszogrodzkiej ale cenili się baaardzo wysoko i bym chciał zmienić mechanika ;)

Opublikowano
Koledzy macie jakiś mechaników w Płocku godnych polecenia którzy dobrze robią swoją robotę i nie są drodzy? Bo ja naprawiałem swoją ninuńke w Bosh Serwis na wyszogrodzkiej ale cenili się baaardzo wysoko i bym chciał zmienić mechanika ;)

09-533 Słubice, Mazowiecka 3.

Opublikowano

jutro spot?

Opublikowano
jutro spot?

A Focus RS przyjeżdża? :)

Opublikowano

Kolego prosiłem w Płocku ;) Nie będę miał czym wrócić jak zostawię tam samochód ;p Koledzy a spociki gdzie macie, może któregoś razu bym wpadł moją serią.? ;D

Opublikowano

mogę spróbować zaprosić:)

Opublikowano

to ja też chętnie wpadnę ;)