mojeA4 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak w temacie szukam w Inowrocławiu, nie poza kogoś kto wymieni mi tarcze w aucie, naprawi otwieranie szyby w klapie bagażnika i światło drogowe, przy okazji może wymieni koła na zimowe z wyważaniem. Tylko ktoś polecony nie jak z programu Polak potrafi, bo sie człowiek naoglądał, wiecie jak jest Auto BMW e61 525d
Makale Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Koła z wyważaniem to się w wulkanizacji robi a nie u mechanika ;p Tarcze to Ci każdy zmieni, możesz nawet sam. Chwila roboty. Otwieranie szyby i światło to też nie są żadne z mega hard trudnych zadań. Tylko nie NorAuto hah
mojeA4 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 No niektórzy wulkanizatorzy są tez mechanikami, stad wolałbym zostawić auto u jednej sprawdzonej osoby. Ja nie pytam o poziom trudności tylko o konkretnego mechanika, do którego nie będę sie bal oddać samochodu, No właśnie żeby nie było takiego poziomu jak w nor auto. Jeśli ktoś kogoś zna to poproszę o kontakt.
eltom Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Nie istnieje ktoś taki, przynajmniej nie w Inowrocławiu Może ewentualnie u Budzyńskiego Cię zadowolą?
mojeA4 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 No po opiniach kiepsko. Wiem, ze wymiana tarcz to nic skomplikowanego, ale to jednak układ hamulcowy a jeżdżę codziennie z małym dzieckiem, poza tym przerwane przewody w klapie, dlatego trzeba ogarnąć, otworzyć szybę i te przewody "pospawać", światło drogowe, cholera wie dlaczego, często mrugalem na idiotów jadących a1 i A2 lewym pasem, i to tez ktoś kumaty musi ogarnąć. Tylko i aż tyle, muszę to w Inowrocławiu gdzieś zrobić
Rekomendowane odpowiedzi