Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spojler (daszek) dla Avanta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak na klej ale spróbuj ten klej rozprowadzić po całej powierzchni styku równomiernie, ja zrobiłem ten bład że dałem 3 takie klopsy kleju jak wszystko związało to niestety pod pewnym kątem swiatła widać takie odkształcenia, ale to nie przeszkadza bardzo, jak nie wiesz to nawet nie zauwazysz :wink4:

A po co chcesz go matem potraktować, dawaj podkład kolor i lakier właściwy :wink4: i jak juz bedziesz miał przyklejone połap to na tasme na czas wiązania, ja tak z dzień jeżdziłem :decayed:

Opublikowano

Kleju daj niezbyt grubą warstwe i jak pisze Kowi na max dużej powierzchni - to jest laminat z żywicy i może go jakby lekko zassać czy jak to nazwać - mam właśnie tak i podejrzewam że Kowi ma tak samo ;(

Opublikowano

Kleju daj niezbyt grubą warstwe i jak pisze Kowi na max dużej powierzchni - to jest laminat z żywicy i może go jakby lekko zassać czy jak to nazwać - mam właśnie tak i podejrzewam że Kowi ma tak samo ;(

niestety :kwasny:

Opublikowano

Byłem nawet u lakiernika , co by pomyślał jak to "naprawić" - myślałem żeby lekko papierkiem i poszpachlować na aucie a potem lakier ale że jest to żywica to każdy się boi..Druga opcja to folia czarny mat taka jak relingi - i zobaczyć jak będzie wyglądało potem..

Opublikowano

a to u Ciebie powstały przebarwienia lakieru czy co :shocked: u mnie kolor jest taki jaki być powinien tylko poprzez nierozprowadzenie tego kleju powstały takie delikatnie wzniesienia które widać przy odpowiednim oświetleniu

Opublikowano

Nie - lakier jest OK - nic nie spękało i się nie odbarwiło tylko tak jak piszesz pod światło widac takie nierówności..Myślałem, że na matowej czarnej folii może znikną :gwizdanie:

Opublikowano

Nie - lakier jest OK - nic nie spękało i się nie odbarwiło tylko tak jak piszesz pod światło widac takie nierówności..Myślałem, że na matowej czarnej folii może znikną :gwizdanie:

tego raczej już sie nie pozbędziesz, trzeba by drugi przyklejać i dobrze klej rozsmarować

Opublikowano

Za dużo kombinacji by było z nowym bo tego sie nie uratuje - podejżewam że popeka ostro przy próbie demontażu- trzeba by to szlifować itp itd..A w sumie to tak mocno nie przeszkadza..

Opublikowano

ja mam czerwoną strzałe i chce zrobić dach folią w czarnym macie i własnie daszek tez czarny mat (cos kolor jak relingi wlasnie)[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 16:02_________________________________________________http://img545.imageshack.us/i/20110125151345.jpg/

chyba miodzio bedzie czarny :slina::evil:

Opublikowano

Mrogal u siebie na srebrnym z czarnym dachem zrobił czarny spojler :wink4:

Opublikowano

daszek zrobię czarny, tylko teraz nad dachem się zastanawiam czy jest sens... będę po robocie chyba speców od VT prosić o pomoc ;)

Opublikowano

daszek zrobię czarny, tylko teraz nad dachem się zastanawiam czy jest sens... będę po robocie chyba speców od VT prosić o pomoc ;)

jeśli nie ruszasz całego dachu to lepiej bedzie jak dasz w kolor ten daszek :wink4:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 15:35_________________________________________________75607028.jpg

wyobraż teraz sobie co by nie wyglądał jak by był czarny :sick3:

Opublikowano

z tym, ze czarny lepiej kontrastuje z czerwonym tak mi sie to widzi :P ale i tak juz folia zamowiona :gwizdanie: tylko na "pletwe rekinka" antene czekam :P

Opublikowano

czy ja wiem :przebiegly:

a4reds.jpg

a4red.jpg

Opublikowano

i tak i tak mi się podoba :P póki nie dostane tej antenki to będę jeździł z czerwonym dachem a, później pójdzie macik najwyżej :P tylko nie tak szerko jak Mrogala rynienki zostawie czerwone. dzięki wielkie Kowi za VT :good::cool1:

zreszta moim autem sie smiga ;) i mimo co tygodniowej plukanki czerwony to on jest tylko w dowodzie :wallbash:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie co myślcie o tym daszku: http://allegro.pl/audi-a4-combi-2000-2004-b6-spoiler-daszek-tuning-i1428436732.html

Nie mogę znaleźć nic innego, a cena w serwisie jest raczej kosmiczna jak za kawałek plastiku. Ma ktoś założony od tego gościa z allegro, ma takie do wszystkich aut. Zależy mi na dobrym spasowaniu, aby nie rzucało się w oczy że to podróba. Dziękuje z góry za informacje

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

tak

Opublikowano

Odgrzewam kotlet po raz drugi ... grozi salmonelą :polew:

czy takowy daszek jak w linku to bedzie to co tygryski lubia najbardziej??

http://motoallegro.pl/audi-a4-b5-1995-2001-avant-spoiler-rs4-look-tuning-i2067479485.html

:hi:

NIedawno zakupiłem daszek od tego gościa ;) Przesyłak doszła szybko, wykonanie ok, polecam :wink4:

Opublikowano

panowie a ja mam takie pytanie, bo moj daszek jest matowy, a z pod spodu ma normalny lakier:

wy792_IMG_0156.JPG

czym to moze byc spowodowane? jak kupilem b5 to juz taki byl..