Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A5 8T Sportback COMPETITION PLUS suzuka grey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bedzie kosa :) piekna a5

Opublikowano

piękna 5, jedynie co mnie dziwi że te listwy dają czarne, słabo to wygląda, reszta super, niby buda już leciwa ale robi wrażenie

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, marcin_o23 napisał:

co mnie dziwi że te listwy dają czarne,

Standardowo są w kolorze nadwozia. Czarne to element pakietu czerń audi exclusive. To opcja którą sobie zamówiłem. Dodatkowo w tej opcji w black piano jest cały grill i tylny dyfuzor. Na żywo z tym lakierem robi to piękną robotę. Zdjęcie tego nie oddaje niestety. Ale tak czy inacze to kwestia gustu. Ja tak mam bo chciałem :decayed:

Edytowane przez kamelus_

Opublikowano

Nie no spoko, gril piano dokładki owszem jestem za, ja widziałem już na żywo tak skonfigurowaną audi i właśnie te listwy mi się nie widziały na czarno, dla mnie to się jakoś to niepotrzebnie odróżnia, ale to dla mnie ?

Opublikowano
  • Autor

Tak jak pisalem kwestia gustu, dlatego swiat jest ciekawszy :wink: A tak swoją drogą widziałem też taką konfigurację na kolorze daytona grey i też mi sie to nie widziało. Za to na Suzuce mi sie widzi.

Opublikowano

ja i na białym i na czerwonym i odczucia miałem podobne, tak jak piszesz to tobie ma to się podobać, z drugiej strony pewnie wybierając ten piano pakiet listwy automatycznie lecą w czerń

Opublikowano

Wiesz że po zmianie zawiasu stracisz gwarancję w razie jakiejś awarii?

Niektóre ASO może powiedzieć że nie ma to wpływu na gwarancję ale sam się potem o tym przekonałem wymieniając zawias w A7 :/

Auto przez cały czas trwania gwarancji musi mieć seryjne/fabryczne części oem Audi.

Edytowane przez Bristol

Opublikowano
  • Autor

Z tego co sie orientuje sa to części eksploatacyjne a prawo konsumenckie zezwala w takim przypadku na korzystanie z tzw. zamienników. Wiadomo zawieszenia nie zareklamuje ale jak sie sypnie cos nie zwiazanego to prawo jest po mojej stronie. Do podtrzymania gwarancji nawet nie trzeba serwisowac w ASO. A jak bedzie problem oddam sprawe do sadu i tyle. Nie martwie sie tym. A gwint juz na pokładzie :kox:

Opublikowano
Dnia 12.03.2017 o 19:12, kamelus_ napisał:

Z tego co sie orientuje sa to części eksploatacyjne a prawo konsumenckie zezwala w takim przypadku na korzystanie z tzw. zamienników. Wiadomo zawieszenia nie zareklamuje ale jak sie sypnie cos nie zwiazanego to prawo jest po mojej stronie. Do podtrzymania gwarancji nawet nie trzeba serwisowac w ASO. A jak bedzie problem oddam sprawe do sadu i tyle. Nie martwie sie tym. A gwint juz na pokładzie :kox:

Fotki poproszę ;)

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie foto będzie. Dziś jeszcze dystanse zakładałem. Ogolnie jestem zarobiony i nie mam czasu na mądre fotki ale myślę że do weekendu ogarnę.

P.S. Jak co mam do sprzedania dystanse Dystom 17 mm nowe ze śrubami za 130 zł z wysyłem

Opublikowano

Daj foty na nowym zawiasie :-)

Opublikowano

no jestem ciekaw jak siadła :)

Opublikowano
4 godziny temu, Kamyk napisał:

no jestem ciekaw jak siadła :)

Nie tylko ty :D

Opublikowano
45 minut temu, liquid8p napisał:

Nie tylko ty :D

się qtfa nie szczerz tylko dawaj kocura !!! :whip2:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pany normalnie jestem tak zarobiony że nie mam kiedy mądrego foto zrobić. Myslalem ze w weekend coś podziałam ale lało i d*pa. Ale foty niedługo będą obiecuję :decayed:  

Opublikowano
  • Autor

No nareszcie udało się znaleźć  parę chwil i zrobiłem parę fotek. Oczywiście miała być grubsza sesyjka ale rozładował mi się aparat :facepalm:

Ale widać co się tam zmieniło i jak to na chwilę oceną się prezentuję. Fotki niestety nie oddają rzeczywistości ale auto teraz naprawdę wygląda mega agresywnie.

Fotki macie w zaktualizowane na pierwszej stronie. 

Opublikowano

Siadła pięknie[emoji108]ogólnie to masz mega auto.

Już wiem jaki dystans będzie idealny [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak z komfortem na gwincie ?

Opublikowano
  • Autor

Jestem strasznie zadowolony. W A4 miałem H&R który nie był tragiczny ale było dość twardo. Kupiłem Eibacha bo czytałem że jest komfortowy i faktycznie taki jest. Jest minimalnie twardszy niż mój fabryczny 1BV. Tak naprawdę czuje to tylko gdy o tym myślę. Zmiana prawie nie odczuwalna. No i jestem w szoku jaki jest zakres regulacji. Teraz mam tak około -50 mm i moge go opuścić z tylu jeszcze z 50 mm a z przodu ze 100 mm. 

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda na gwincie.

Jaki wpływ na gwarancję ma nowe zawieszenie ?