Fido Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Czekaj, bo Ivan nie sprecyzował o który cytat mu chodzi.
ivan1977 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 fido nie chodziło mi o ciebie tylko o kolege remi art 129 pkt 2 podpunkt 3Stanowi on, iż funkcjonariusz Policji jest uprawniony do „żądania poddania się przez kierującego pojazdem lub przez inną osobę, w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, że mogła kierować pojazdem, badaniu w celu ustalenia zawartości w organizmie alkoholu lub środka działającego podobnie do alkoholu.” chodzi mi o ten zapis
Remi_K Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 fido nie chodziło mi o ciebie tylko o kolege remi art 129 pkt 2 podpunkt 3 Stanowi on, iż funkcjonariusz Policji jest uprawniony do „żądania poddania się przez kierującego pojazdem lub przez inną osobę, w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, że mogła kierować pojazdem, badaniu w celu ustalenia zawartości w organizmie alkoholu lub środka działającego podobnie do alkoholu.” chodzi mi o ten zapisA czego w nim nie rozumiesz?Słowa "lub"?
ivan1977 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) czyli co kierujący jest pijany czy osoba która siedzi obok kierowcy lub siedzi z tyłu bo nie pojmuje twojego rozumowania czyli osoba siedząca jako pasażer kierowała pojazdem lub pan lub pani z ulicy tak w chwili zatrzymania i tu dochodzimy do sedna lub przez inna osobę do której zachodzi uzasadnione podejrzenie Edytowane 17 Listopada 2016 przez ivan1977
Remi_K Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 czyli co kierujący jest pijany czy osoba która siedzi obok kierowcy lub siedzi z tyłu bo nie pojmuje twojego rozumowania czyli osoba siedząca jako pasażer kierowała pojazdem tak w chwili zatrzymaniaA Ty wiesz o czym dyskusja?
ivan1977 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 W przeciwieństwie do ciebie niestety wiem
Remi_K Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 W przeciwieństwie do ciebie niestety wiemNie sądzę, skoro wypisujesz o pijanych pasażerach...
ivan1977 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 moim zdaniem sam zabrnąłeś w slepą uliczkę wyjaśnię ci to bardziej obrazowo ile osób może w chwili zatrzymania kierować pojazdem po za kierowcą jak i pasażerami którzy mogą sie przesiąść co do pasażerów już wiadomo że musi zachodzić uzasadnione podejrzenie twoje słowo "LUB" więc dalej nie rozumiem twojego toku rozumowania uwierz mi że ile przepisów również tyle interpretacji Polska to kraj absurdów nie tylko drogowych a interpretacja nie których przepisów może powalić z nóg
Remi_K Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) moim zdaniem sam zabrnąłeś w slepą uliczkę wyjaśnię ci to bardziej obrazowo ile osób może w chwili zatrzymania kierować pojazdem po za kierowcą jak i pasażerami którzy mogą sie przesiąść co do pasażerów już wiadomo że musi zachodzić uzasadnione podejrzenie twoje słowo "LUB" więc dalej nie rozumiem twojego toku rozumowania uwierz mi że ile przepisów również tyle interpretacji Polska to kraj absurdów nie tylko drogowych a interpretacja nie których przepisów może powalić z nógWypunktowałem kilka postów wyżej kogo może bezwarunkowo kontrolować w kwestii trzeźwości policjant, wstaw sobie pomiędzy 1 i 2 słowo "lub"...Reasumując - na pewno może kierowcę bez jakichkolwiek podejrzeń. Jeśli uważasz, że źle myślę odpal YT i rzuć okiem na komentarz Kacpra, może to Ci otworzy oczy... Z mojej strony eot. Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2016 przez Remi_K
Rekomendowane odpowiedzi