karol8308 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 mam problem z podgrzewanymi lusterkami bo nie grzeją , wymieniłem szkła i to nic nie dało potem domysliłem się i sprawdziłem czy dochodzi do nich prąd no i jest bo nie do chodzi prąd do żadnego z lusterek a tylna szyba normalnie grzeje. proszę o pomoc gdzie mam szukać przyczyny, może jakiś bezpiecznik lub przekaźnik gdzie mam tego szukać.
Fido Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 sprawdziłem czy dochodzi do nich prąd no i jest bo nie do chodzi prąd do żadnego z lusterek To w końcu dochodzi czy nie dochodzi ?
Golem1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 a wcześniej lusterka ci grzały ? może nie masz instalacji pociągnietej od drzwi.
karol8308 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 były założone zwykle wkłady wymieniłem je na podgrzewane bo są wyciągnięte kable do lusterek i pomyślałem ze jak założę podgrzewane lusterka to zaczną grzać a jednak nie , sprawdziłem czy dochodzi prąd to też niestety nie dochodzi prąd, w kodach które są na naklejce w bagażniku to wychodzi że powinien miec pdgżewanie lusterek. Gdzie mam szukać rozwjązania.
turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 a wcześniej lusterka ci grzały ? może nie masz instalacji pociągnietej od drzwi.Każde b6/b7 ma wyprowadzona instalacje grzanych lusterek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol8308 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 a wcześniej lusterka ci grzały ? może nie masz instalacji pociągnietej od drzwi. Każde b6/b7 ma wyprowadzona instalacje grzanych lusterek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatal co moge teraz zrobić żeby lusterka zaczeły grzać a wcześniej lusterka ci grzały ? może nie masz instalacji pociągnietej od drzwi.Każde b6/b7 ma wyprowadzona instalacje grzanych lusterek.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk co mogę zrobić żeby lusterka zaczeły grzać
Fido Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Do odpowiedzi służy przycisk Odpowiedz a nie Cytuj Ponowię pytanie. VAG wyrzuca jakieś błędy ? Edytowane 16 Listopada 2016 przez Fido
turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Kupiłeś wkłady używane/nowe ? Zamiennik/ori? Warunki grzania spełnione? Tj temp zewn <5st C? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol8308 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 nie ma żadnych błędów , wkłady kupiłem nowe zamienniki , temp 1plus, warunki grzania??, nie mam prądu w kablach
Fido Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Jak tylna szyba grzeje to i lustra powinny. Moduł komfortu ? Może coś nie łączy we wtyczkach.
karol8308 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 moduł komfortu mialem wymieniany
Fido Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 No to trzeba by było sprawdzić który pin odpowiada za podanie prądu na lustra i zmierzyć czy go podaje. Jak tak to gdzieś w kablach jest problem.
karol8308 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 No to trzeba by było sprawdzić który pin odpowiada za podanie prądu na lustra i zmierzyć czy go podaje. Jak tak to gdzieś w kablach jest problem. czyli muszę rozebrać boczki?? ostatnio zauważyłem że prawe lusterko tak jak by się lekko podgrzewało bo po jakimś czasie zaczynają znikać z niego krople wody a na lewym nic się nie dzieje
Fido Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Czeka cię *sprawdzenie kabli w przejściu między drzwiami i karoserią auta. Częsta usterka. *-nie tylko wizualne
karol8308 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Czeka cię *sprawdzenie kabli w przejściu między drzwiami i karoserią auta. Częsta usterka. *-nie tylko wizualne sprawdzę i się odezwę ale podejrzewam że dopiero w weekend
Rekomendowane odpowiedzi