kamil_cabrio Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam, Mam taki problem. Chciałem spryskać wczoraj szybę w aucie które kupiłem i niestety ale wycieraczki działają ale płyn (jest w zbiorniku) nie spryskuje szyby. Na wstępie rzuciłem okiem na bezpieczniki (nr. 37 oraz 3) wyglądają na dobre. Jak przyciskam manetke to nie słychać w ogóle pompki. Co może być przyczyną, co sprawdzić jeszcze?
dobis Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Mogła paść pompka. Sprawdzilbym też czy prąd dochodzi do pompki.
GreGoriO Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Pompki się zacierają, Zdejmij lewą lampę będziesz widział zbiornik i pompkę. Łatwo się ja wyciąga Mając ją w ręce sprawdzisz dokładnie zarówno Jej stan jak i instalacji elektrycznej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil_cabrio Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam, Czyli wystarczy zdemontować lampę i już mam dostęp?
Fido Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Znów ??? Czyli wystarczy zdemontować lampę i już mam dostęp? Potrzebujesz certyfikatu na wypowiedź z 3 postu ? Idź no do auta, 4 śrubki (15sek. roboty). Edytowane 17 Listopada 2016 przez Fido
kamil_cabrio Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ok znalazlem ale jak ja zdemontowac od strony maski? Rozumiem ze trzeba sciagac kolo i nadkole? Edytowane 17 Listopada 2016 przez kamil_cabrio
Fido Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak jej nie widzisz to będziesz musiał się dostać inaczej, od nadkola.Będzie bardziej widoczna. pdf Sam Naprawiam strona 87
kamil_cabrio Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Udalo mi sie rozebrac i wyjac kostke ale wszystko w dupe bo kupilem pompke z niebieskim zaworkiem polcar czy cos i gniazdo jest moze z 2mm dluzsze co powoduje ze kostka sie nie nasunie. Mial ktos taki przypadek? Jaka pompke w takim razie kupic z wyjatkiem tej z aso.
dawid6693 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja miałem taki przypadek że pompka się zawiesiła i wystarczyło w nią uderzyć kombinerkami i działa dalej
Rekomendowane odpowiedzi