kojot90 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam tak jak w temacie ! dzisiaj pokazał mi się taki błąd i w sumie nie wiem o co kaman jak wszystkie światła mi świecą, krótkie długie, awaryjne itp ? Co jest nie tak ? Audi A4 B6
Bruuuum Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Jak sama nazwa wskazuje prawe światło wsteczne.
kojot90 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Jak sama nazwa wskazuje prawe światło wsteczne. Możesz powiedzieć ja kto się wymienia albo co ? Jestem nowicjuszem od niedawno mam Audi...
Fido Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Daj zarobić we warsztacie. Będzie mechanik miał na książki dla dziecka jeśli sam jesteś noga i głupiej żarówki nie potrafisz wymienić. Ręce opadają. Każdy dureń ma teraz dostęp do neta,YT i tym podobne. Nawet na FB ci dzieci pomogą. Takim to prawko z miejsca powinni zabierać. Jak można być takim "nogą" w takich prostych sprawach. Edytowane 21 Listopada 2016 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi