Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Lampy tył

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porazka :polew:

ale które ?...rozumiem że te z wątku :naughty:

Opublikowano

To sa wlasnie takie lampy :good:

Opublikowano

Super!!! Musze sobie takie kupić... do lawety :polew: w sumie nawet tam byłoby mi je wstyd zamontować :thumbdown: A tak poważnie to te lampy to totalna poraszka :sick3: producent na nich sie moze dorobić ale jedynie garba!!! Szkoda szpecić tym samochód

Opublikowano
Opublikowano

nie zakładaj ich bo zepsujesz tyłek niuni napewno widziałeś jakie ma Trzeniu i takie bym założył

Lepiej te pokazane przez ykka. Właśnie na takie Trzeniu swoje przerabia :tongue4:

Opublikowano

nie zakładaj ich bo zepsujesz tyłek niuni napewno widziałeś jakie ma Trzeniu i takie bym założył

Lepiej te pokazane przez ykka. Właśnie na takie Trzeniu swoje przerabia :tongue4:

A mi sie wladnie odpodobaly.. :)

Bo nie podoba mi sie to ryflowane wteczne.. Clear ladniejszy.. :)

Najladniejsze sa Trzeniowe (tyle ze bez czarnych obwodek) z przyciemnieniem.. :decayed:

Czyli cos takiego:

led7ri1.jpg

Opublikowano

No te wyglądają fajnie. Kiedy rezasz ykk ?

Opublikowano

Serwus!

Te wątkowe lampy to wyglądają tak jakby ktoś je w trakcie produkcji ściągnął z taśmy i zapomnieli ich skończyć - czegoś im brakuje i jak je założysz to wózkowi będzie też coś brakowało :confused4:, wiec poszukaj led-ów. Pozdro

Opublikowano

mi kojarzą sie te lampy z tuningiem peugeota 205 i do audi tylko ledy... :wink4:

Opublikowano

Siwy1117 nie rób tego :sick3:

Opublikowano

Siwy odpuść sobie te lexy, wiocha totalna, albo zostań przy ori , albo szukaj led , a'la Trzeniu.