MATI766 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam dzisiaj pod tesco na podziemnym parkingu wychodzę z auta spieszylem sie zamknąłem auto z pilota tak mi sie wydawało nie patrzyłem czy mrugnął po chwili zorientowałem sie, że zapomniałem telefon wracam po niecalej minucie wciskam a tu nic jakbym mial inny pilot, auto otwarte kilka miejsc dalej 2 kolesi w bmce mnie obserwuję po chwili odjechl.I tu moje pytanie czy mogła to byc proba kradzieży czy poprostu pilot sie rozkodowal? Mam auto 4 lata pierwszy raz takie akcje ;-) Miejscowi spece mowia ze zeskanowali mnie :-/
Muskel1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Bateria Ci się rozładowała. Złodzieje nie "zagłuszają" sygnału z pilota tylko nadsłuc**ją i zapisują żeby go poźniej wykorzystać. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Muskel1
MATI766 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 No właśnie baterię jakies 2 tyg zmieniałem sam nie wiem co to moglo być :-/
GOLI Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Albo coś się kończy w kluczyku. Mam dwa, jeden gania bez problemu a drugi max dwa tygodnie trzyma a później muszę go kodować i tak w kółko. Co nie zmienia faktu, że ukryty wyłączniczek jest ciągle niezłym pomysłem
Viwaldi Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Szczerze pisząc - to mam alarm dokładany i przy lokalnym Tesco też mi pilot "fisiuje" (często nie reaguje). Może to przez znajdujący się obok obiekt energetyczny (chyba stacja transformatorowa).
Rekomendowane odpowiedzi