Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi q5 kolejna sztuka do modzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Leszczonka napisał:

Szybko działasz :) masz może dojście jeszcz gdzieś do podłokietnika z czerwona nicią? Szukam tez do zestawu sobie hehe

Ja trafiłem przypadkiem na Allegro . Gościu wystawił z auta testowego kanapę , podłokietnik i gałkę z czerwonymi przeszyciami . Nawet nie nie zastanawiałem bo cena tez była super 

Opublikowano
  • Autor

Grill zamówiony . Niestety w PL były dostępne tylko czarne , ale udało się trafić na zagranicznych portalach . Idzie z Anglii . Maska odbiór jutro z ASO

9A0EE7BD-FA06-4FCB-9024-7CD17FA458E1.png

Edytowane przez peter22

Opublikowano

Ooo grill jak w mojej a6 tyle ze ja mam ramke czarną...?

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, dominika6c6 napisał:

Ooo grill jak w mojej a6 tyle ze ja mam ramke czarną...?

Ja mam za dużo chromu i musi być taka . Czarna miał bym z polski i to z 400 zł taniej niż ta z UK ?. Widać ze większość modzi na czarna a chromów jest bardzo mało . Generalnie chciałem satynę tak jak jest ori w rs6 c6 i jaka mam obecnie ale takiej to już nigdzie nie znalazłem . 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Auto dzisiaj odebrałem od lakiernika . Zostały do przekodowania przednie lampy , bo wali mi błąd na zegarach od spalonych żarówek i od modułu odpowiedzialnego za skręcanie xenonow . Obecnie są nie skrętne wiec trzeba to wykodowac . Dodatkowo po wyjechaniu od lakiernika któryś czujnik parktronika szaleje i wyłączyło się wszystko . Jutro poszukiwania sprawcy czy to wina któregoś nowego na przodzie czy może zbieg okoliczności i tył się posypał . Zdjęcia cykne jak ogarnę się jutro z lampami . 

Opublikowano

Nooo mega robota....po zmianach auto będzie zupełnie inne....

Opublikowano
  • Autor

Auto ogarnięte wszystko już działa tak jak powinno . 
wydaje mi się ze w przed lifcie wyglądał groźniej i lepiej 

małe porównanie 

CFFC7660-AC3E-4302-A893-AD2AD8CD5DA5.jpeg

59389308-1D9F-4ACC-8D60-9DB0CFEB53C1.jpeg

Opublikowano

Hmmm chyba dużo lepiej wyglądałby z grillem z sq5ki ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejny element układanki z sq5 wleciał do auta . Czyli mamy już cały pakiet zewnętrzny z sq5 . W środku brakuje już tylko czarnej podsufitki . 

5B6F6BF9-B986-4A30-A0D2-D8629C3C1019.jpeg

Opublikowano

No ładnie....nowy licznik nowy przebieg... czy udało sie dopasować kilometry?...to teraz tylko spalanie musisz dopasować do sq5? i styl jazdy....

Opublikowano
  • Autor

Kilometry przepisane ze starego . Ale przez pomyłkę 5000 tys więcej niż było . Ale niestety zauważyłem to dopiero podczas powrotu . Ale przy okazji mam podjechać na korektę tak jak powinno być , żeby nikt mi nie powiedział ze auto było kombinowane . 

mam również podłączone aktywne wydechy .  Niestety zostałem oszukany i głośniki są popalone lub coś jest z nimi nie tak bo nie grają . Najszczęście tam gdzie robiłem auto była możliwość kupienia wydechów z a6 a7 . Teraz tylko muszę przełożyć głośniki do swoich . 

Opublikowano
5 godzin temu, peter22 napisał:

Kolejny element układanki z sq5 wleciał do auta . Czyli mamy już cały pakiet zewnętrzny z sq5 . W środku brakuje już tylko czarnej podsufitki . 

5B6F6BF9-B986-4A30-A0D2-D8629C3C1019.jpeg

Odłóż więcej do skarbonki i kup alcantare :D kilka fajnych sq5ek widziałem z podsufitka z alcantary robi to robotę przy fajnie zrobionym środku.

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, MaciekPL napisał:

Odłóż więcej do skarbonki i kup alcantare :D kilka fajnych sq5ek widziałem z podsufitka z alcantary robi to robotę przy fajnie zrobionym środku.

No dokładnie jak miał bym zmieniać to tylko na alcantare .

Opublikowano

Fajne to masz:thumbup1:

Dla mnie q5 mega praktyczna furka. W pakiecie S dopiero nabiera sensu... podsufitka to tylko alcantara jak już zmieniać.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 14.12.2019 o 21:11, Awra napisał:

Fajne to masz:thumbup1:

Dla mnie q5 mega praktyczna furka. W pakiecie S dopiero nabiera sensu... podsufitka to tylko alcantara jak już zmieniać.

Dzieki

dzisiaj udało się podmienić głośniki w wydechu i gra to naprawdę fajnie . Do wyboru jest 6 dźwięków . Moduł z kufatek , wybór jest możliwy za pomocą przycisku w bagażniku lub manetka od tempomatu. 
nie wiem czy jest sens nagrywać bo i tak nagranie z telefonu nie odzwierciedli tego . 

Edytowane przez peter22

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie , kto z forum jest w stanie rozkodować mi vin , chodzi o wyposażenie . Będę robił na dniach opinie rzeczoznawcy . Czyli będzie trzeba podać wszystko co było fabrycznie w aucie plus wszystko to co wsadziłem . 

Opublikowano
1 godzinę temu, peter22 napisał:

Panowie , kto z forum jest w stanie rozkodować mi vin , chodzi o wyposażenie . Będę robił na dniach opinie rzeczoznawcy . Czyli będzie trzeba podać wszystko co było fabrycznie w aucie plus wszystko to co wsadziłem . 

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Dev napisał:

Dzięki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Auto ogarnięte , licznik ustawiony na oryginalny stan km , aktywny tempomat uruchomiony ponownie . Jest to urządzenie o bardzo małej tolerancji błędu , przed kalibracją wymieniłem blachę mocującą radar  na nową (stara była wygięta ponieważ pani cofając zahaczyła moje auto i wbiła radar do środka), tak mi doradzili chłopaki z PP Auto Center. Co jest ciekawostką , po kalibracji radar nie działa. Trzeba przejechać kilkanaście km , żeby sam sobie połapał odległości od innych aut - sam wykonał dodatkową kalibrację.  

Obecnie projekt uważam za prawie ukończony . Cały pakiet sq5 został założony na zewnątrz . w środku brakuje tylko czarnej podsufitki , a w grę wchodzi tylko alcantara. Miałem kilka upatrzonych ale niestety były bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania, a niestety nie wyśle się tego kurierem i najlepiej przed zakupem dobrze jest sprawdzić czy nie została pozałamywana. kolejnym problemem jest wymiana zasłonki panoramy, dlatego firmy które maja pojęcie , sprzedają podsufitkę razem z panoramą.  

Myślałem jeszcze o zmianie felg na lato na jakies 21 cali , ale ceny felg w tym rozmiarze to jakiś kosmos. 

Jak się coś z w/w  rzeczy trafi w dobrej cenie to wleci do auta . Na razie nie mam ciśnienia. 

Moc w aucie wystarczająca jak dla mnie . Na D jest już fajnie , ale jak się przełączy na sport to budzi się potwór . ;o) 

Opublikowano
  • Autor

Panowie pytanko , felgi 21 cali z a8 et 35  szerokość 9 cali podejdzie do q5 . Oryginalny rozmiar z 21 w sq5 to Et 33 Na 8,5

Edytowane przez peter22