blejk83 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Jak w temacie, który silnik najlepszy i na co zawracać uwagę przy zakupie?
Wandej Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Aby nie kupuj 1.9dci. okolice 200tyś i panewki padają
dzik Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 bardzo udane wozy, kolegi ojciec ma właśnie ten 1.9 i jest mega zadowolony. Zero problemów. Ja swego czasu miałem takowy brać ale wciągnąłem LT. Najbardziej polecane silniki to bodajże 114ps. Jeśli kupisz ze sprawdzonym przebiegiem będziesz mega zadowolony.
blejk83 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Mowa o krajowym przebiegu czy realnym? No właśnie zastanawiam sie czy jest sens sie w to pchac. W T5 drażniła mnie ruda, ciekawe czy w ww. nie drażniło by mnie wszystko pozostale oprócz rdzyPrzemawia z nim fakt, ze cala masa przewoźników lata wlasnie tymi modelamiWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Listopada 2016 przez blejk83
dzik Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 mówię zawsze o realnym przebiegu. Jeśli takowe auto znajdziesz to będzie fruwać niezawodnie. Dobrze jednak byś kupił coś z możliwym małym przebiegiem bo np opel wtedy potrafił mieć interwały olejowe co 50 tyś km i nie mówię nawet jaką masakrą to było dla silnika. PozdrówkiMarcin
andynl Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ja mam Vivaro 2.0CDTI kupione z przebiegiem 80tyś obecnie mam 107tyś i jak do tej pory poza wymiana płynów nic nie było robione. W najbliższym czasie czeka mnie wymiana pompki sprzęgła bo zaczęła cieknąć. Poza tym silniczek pięknie tyka nie ma się czego przyczepić, zbiornik paliwa wystarcza mi na 1000km (ok.85l) jeżdżę głównie po mieście więc całkiem przyzwoicie myślę.
Rekomendowane odpowiedzi