Pawci_o Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam, koledzy chodzi mi po głowie taka sprawa, a mianowicie chciał bym doinwestować moją A4 a jak wiadomo graty u nas nie należą do tanich, np. napęd quattro, wymyśliłem że może by kupił jakiegoś nawet uszkodzonego lekko anglika s-line w quattro jako baza części do mojego a to co zostanie sprzedać a blachę wywieść na złom - co o tym sądzicie? szukam w głowie i w śród znajomych kogoś w Anglii żeby mi pomógł - bo chyba zakup w Polsce anglika nie będzie najlepszym i najtańszym rozwiązaniem ? może ktoś z Was jeździ tam i może byśmy się dogadali ?
mirek31071977 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Co tam konkretnie u siebie chcesz robić?Jak autko z profilu to moim zdaniem nie warto.Kupisz nawet anglika to następne dodatkowe koszty i robota.Lepiej wyjdzie sprzedać twojego i kupić młodszego z tym co byś chciał bo przypuszczalnie i tak wyjdzie taniej
Pawci_o Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 mam auto z 2002 roku, miesiac temu wymienialem silnik, wyrwalem silnik z 70 tys km przebiegu, mam do niego skrzynie i cały osprzet jakio backup. bude w mojej mam nie bitą, zrobione kompletne hamulce, zawieszenie - wszystko na tip top, nie mam zamiaru jej teraz sprzedawać - kupie cos nowego i bedzie od nowa polska ludowa - wolę to doinwestować i z 4-5 lat pojezdzic, a chcę wymienić fotele na półskóry, plastiki w środku, załozyć BOSE i RSNE, założyć Webasto, jak by się trafilo to i quattro. kupując te graty w PL wyjdzie mi więcej lub porównywalnie do ceny całego autka angola lub niemca...
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Pamietaj ze taka sztuka swoje tez kosztuje a webasto to juz rarytas zeby byl w angolu.
Pawci_o Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Pamietaj ze taka sztuka swoje tez kosztuje a webasto to juz rarytas zeby byl w angolu. nie koniecznie musi być z webAsto - no na pewno kosztuje ale jak by była b7 sline w quattro 1,9 to opłacało by się kupić - tak mi się wydaje przynajmniej... pewnie dam sobie spokój z tym i szybciej małymi kroczkami pozbieram graty na moje mody....
marcin4x4 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 uszkodzonego lekko anglika s-line w quattro przecież takie egzemplarze schodzą jak świeże bułeczki.. do sklepu nie dojadą a są sprzedane.
JawoR36 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Samochód o którym mówisz, musiałby kosztować ok 1000-1200F, puknięty, mniej lub mocniej. Do tego koszty transportu. Nie mówię tu o trafieniu okazji, bo takie też się zdarzają, ale wtedy nikt Ci po okazyjnej cenie tego nie sprzeda, a Ty jako zwykły "Kowalski" nie jesteś w stanie takiej okazji namierzyć. Mówię tutaj o aukcjach, na których nigdy nie wiesz do końca co przyjedzie do Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi