DarkMind Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 to jednak nie ma nikogo sensownego od tfsi w zamościu czy nagle wszyscy dieslami jeżdzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 W naszym gronie tdi lub 1.8t glownie. Nie kojarze ze spotow nikogo z tfsi, stad ciezko doradzic. Moje auta glownie oddaje do Tomka Zagraby na zamczyska. Zawsze 100% satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Napisano dziś, 16:39robitl, dnia 26 Kwie 2015 - 16:34, napisał:pawel212333, dnia 26 Kwie 2015 - 14:52, napisał:ja znam dodge charger r t 2006 koleś nie drogi i robi fajne wrażenie daj namiar na niego:) bo straszna lipa jest z terminami. w ciągu 4 dni ogarnąłem wszystko a znaleźć auta na 29 nie mogę. jedyna moja opcja jak do tej pory to że chrzestny mnie zawiezie honda accord czarną z biała skórą 2.4 2014. ale accordem do ślubu? szukam czego jak właśnie s8, jakieś amerykańskie też mogą być. ważne żeby klima była więc jakieś syreny itd. odpadają784037269 mów że jesteś od pawła on o wszystkim wie kurcze temat już nie aktualny byłem dzisiaj z narzeczona obejrzeć bmw serii 7 long i tak jej się spodobało że muszę tym jechać. a tak chciałem uniknąć bmw ale dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 tak to juz bywa z tymi narzeczonymi blachy - w sumie masz rację, chociaż miałem nadziej, że po prostu ktoś kogoś gdzieś zna nawet jak nie używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ok bmw szkoda ale czasem tak bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) To ja się pochwale, ze do ślubu jechałem wielkim czarnym audi na 20" obręczach i nie było to kombi w dieslu Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez PARAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To ja się pochwale, ze do ślubu jechałem wielkim czarnym audi na 20" obręczach i nie było to kombi w dieslu aha czyli a8 pewnie 4.2 ja planuje do mojego a4 wsadzić mini 18 ale bardziej przemawia 19 więc efekt bendzie i nie mam diesla tylko pb i mi się bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 pawel212333 Ty byś na lublin zajrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 http://www.zamosc.tv/tv/7759-sreberko-splonelo-w-sitancu/ Chyba chłopaki nie mieli gaśnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dio Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 http://www.zamosc.tv/tv/7759-sreberko-splonelo-w-sitancu/ Chyba chłopaki nie mieli gaśnicy. Na filmie widać, że jedna to była dziewczyna Pół godziny wcześniej mijałem ją jak jeszcze trzymała dużego mobila na łąkach za Sitańcem. Cholera, takie ognisko przegapiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 więcej jestem w zamscu niż w lublinie http://www.zamosc.tv/tv/7759-sreberko-splonelo-w-sitancu/Chyba chłopaki nie mieli gaśnicy. hehe dobre jedeno mniej sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 więcej jestem w zamscu niż w lublinie http://www.zamosc.tv...nelo-w-sitancu/ Chyba chłopaki nie mieli gaśnicy. hehe dobre jedeno mniej sreberko<br/>Tak tylko zaraz kupią nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 teraz to dopiero sie zacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Juz sie zaczeło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Juz sie zaczeło mandacik się dostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja nie dostaje tu mandatów. Za każdym razem jak gdzieś wyjeżdzam kogoś trzymają. Także odrabiają chłopaki. Noi słynne dziewczenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tak blodi ale jest wredna niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Sreberko wczoraj opuściło Zamość na lawecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 to git dobre wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tak blodi ale jest wredna niestety Madzialajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi