marzec39 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A ja zrywam pomidory w pięknym kantonie valais fakt że w tunelach jest ciepło około 50 stopni ale czego człowiek nie wytrzyma dla pieniędzy. a droga jest strasznie męcząca wczoraj wystartowaliśmy o 10:00 dziś dotarłem na 08:00 w tym przystanki kolejki w Polsce do bramek na autostradzie masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 polska gospodarkai te marciny w rzadzie ty powinienes rwac te pomidory u nas za taka kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Powinienem u nas jak pracowałem na warsztacie u prywaciarza zarabiałem 1000zł miesięcznie w tym na paliwo 500 a dojeżdzałem 23km w jedną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To jest chore by za chlebem jeździć do obcych. Ale co poradzić. Jakby Polacy nie mieli możliwości dorobić to Polska już dawno przestała by istnieć. Sam siedzę u okupanta. Pogoda do d*py,mokro i zimno. Dziś już drugi dzień bez roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 http://s12.postimg.org/5sielbiw9/image.jpgjakiś dziwny pojazd spotkałem dziś na podwórku na równej uszczelka... Szerlock'u a Ty to chyba za mało kasy u "A" zostawiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo26 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 http://s12.postimg.org/5sielbiw9/image.jpgjakiś dziwny pojazd spotkałem dziś na podwórku na równej uszczelka... Szerlock'u a Ty to chyba za mało kasy u "A" zostawiłeś... no co ty on chce być tylko naj......... czy to za dużo ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 to jak się jest już u A to trzeba kasę zostawiać. Towarzysko też można zawitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 to jak się jest już u A to trzeba kasę zostawiać. Towarzysko też można zawitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 to jak się jest już u A to trzeba kasę zostawiać. Towarzysko też można zawitać. fakt, widziałem tam ostatnio jednego miglanca, którego "A" wysyłał po piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jeszcze troszke i bedziesz miał tam meldunek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jeszcze troszke i bedziesz miał tam meldunek:) padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nie uszczelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Uszczelke też zameldujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zamawiam czesci u TOM77 jesli cos ktos chce to pisac bedzie jedna wysyłka w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 jeszcze troszke i bedziesz miał tam meldunek:) padłem Padłem, ale z fotela... a nie "padłem" czyli samochodem... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 PARAF przypadkiem jakieś 1,5h godziny temu nie pomykałeś rowerkiem Starowiejską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 PARAF przypadkiem jakieś 1,5h godziny temu nie pomykałeś rowerkiem Starowiejską sorry ziom - to nie byłem ja - nie mam rowerka chociaż zawsze marzyłem o takim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Sherlock , masz tyle pracy ze nic nie piszesz czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Panowie wiecie ile takie klucze mogą kosztować w polsce? Nic nie mogę znalezć w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 sprawdz w kantorze, o ile sa dostepne w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi