marzec39 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Poszukuję alternatora. wiecie kto może mieć niedaleko i nie drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 GAŁKA ZMIANY BIEGÓW 6-biegowa aluminiowa do Audi A4 lub A6 Zamość ? Tablica.pl Dalej wisi. Gość mi odpisał że 100% ori. Ale nie dał numeru swojego. Czekam na odpowiedź od niego. Da radę ktoś w razie czego zadzwonić i wziąść to dla mnie? Dziękuję ---------- Post dopisany 09-07-2013 at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2013 at 21:03 ---------- Pan z ogłoszenia podał numer telefonu i info by dzwonić by się umówić: 669 200 999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 *** Pany, leci ktoś w niedalekiej przyszłości do Fabryki Mocy...? Jak jechałem to ci nic nie trzeba było. ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- Co Ty oczekujesz ksiądz właściwie? Wyślij kasę to Ci kupię i wyśle. Tylko jak zaginie na poczcie to nie moja wina. ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- dzwoniłem do goscia. Jakaś rezerwacja jest. Powiedziałem ze to odemnie. Wiec sie decyduj. Bo jutro i po jutrze niemam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam! Pochwa --- lony. No to dawaj. Od teraz do nieskończoności. Ciach bajera!!! *** Pany, leci ktoś w niedalekiej przyszłości do Fabryki Mocy...? Co Ci trzeba? Na następny weekend bede w Zamościu to Ci coś mogę od nich przywieźć Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sorry, nie mogłem wcześniej. Tak, chcę. Daj namiary na konto na PW. Poślę Ci pieniążki i jak coś to wyślesz do mnie albo do Wojtka_A4. Dzięki piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam! Pochwa --- lony. No to dawaj. Od teraz do nieskończoności. Ciach bajera!!! *** Pany, leci ktoś w niedalekiej przyszłości do Fabryki Mocy...? Co Ci trzeba? Na następny weekend bede w Zamościu to Ci coś mogę od nich przywieźć Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 PW ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Pany co tu taka cisza Był ktoś na ostatnim spocie? Paraf widziany wczoraj koło 19 na parkingu przy ORLEN-ie na JP chyba liczył auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 a szef gdzie się podziewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Gdybym Ci powiedział co tam robiłem, to musiałbym Cie zabić... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 a szef gdzie się podziewa? Latam po zachodzie europy ...Gdybym Ci powiedział co tam robiłem, to musiałbym Cie zabić... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... pewnikiem jakiś przemyt leciał i trzeba było haracz ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 a szef gdzie się podziewa? Latam po zachodzie europy Dla niemca robi bumelant pietrolony ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 kto zna dobrego mechaniora od turba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 a co sie dzieje ? wymiana regeneracja - mielec traugutta 9b telefon znajdziesz w necie, a jak chcesz to masz jeszcze ream poland w lublinie , a czyszczenie jakbyc chial to mam dobrego kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 A podepne sie pod pytanie z turbina musze ten grzybek wyczyscic bo w nastepny piatekn slask jade a mi sie przycina dzwiga mi sztange dopiero przy 3rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 czyszczenie ale nie takie jak u A , czy u innych .trzeba trochę popracować . Z regeneracją narazie się wstrzymam , potrzebuję przede wszystkim konkretnej diagnostyki , a nie gdybania. to daj namiar do tego koleżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 mam podobny problem, i nie jade na czyszczenie bo szkoda kasy 300pln, tylko regeneracja i ma latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 300 zł czyszczenie? gdzie Ty byłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 schab w czołkach bierze 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi