pabloooo85 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dzisiaj ktoś był na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 mini spot Chorwacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Widzę, że Darek namówił Cie na wyjazd. Przynajmniej poskładanym pojechałeś To wracacie czy jedziecie dopiero? Gdyby mi wyszło to i ja też tam bym był nad porządnym morzem ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) my juz w PL , poskładany i doinwestowany Edytowane 12 Lipca 2017 przez elmo814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Brak tych wyświetlaczy , jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Czas na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 grupowe oklejanie szyb , kontakt do mnie , termin czwartek cena bardzo atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jestem chętny na czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja już pożegnałem się z B6, zmiana na B7 1.8TQSzyby też okleję tylko później, wiadomo pakiet podstawowy ,LPG, obniżenie zawieszenia,może inne felgi itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 2 godziny temu, edekxp napisał: Ja już pożegnałem się z B6, zmiana na B7 1.8TQ To czas zmienić profil oraz awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Na spota zajedziesz nowym nabytkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Nie ma zainteresowania spotem na wakacjach Ale może być ciekawie na rynku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jak będą inni to przyjadę, trochę modów muszę zrobić.LPG już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A kto Ci tu napisze, że przyjedzie A sorry jest tu jeden co pisze o przyjeździe, a zazwyczaj nie przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zdjęcia z dzisiejszego mini spota z nowy nabytek Darka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 a ja nie przyjechałem, a byłem wtedy na starówce choć kropkę trzeba było postawić, że ktoś jedzie, bo tak Darek napisał, że myślałem, że nikt już nie dotrze PS. Trzeba jakieś zamówienie hurtowe ramek zamówić, bo brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ramki owszem, może jeszcze Michał się dopisze jak coś kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi