chudineze Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Sam soft więcej mi narazie nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Marek pytanko mam ile ci pali 3.0 tdi przed softem i po , jakie średnie spalanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie wiem różnie, ale wydaje mi się, że teraz jakby mniej. Wczoraj tankowałem to wyszło 9 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 potrzebna manetka tempomatu b6/b7 pilnie do niedzieli, ma ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jutro Spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Był ktoś na spocie? Ktoś chętny na kalendarz to zamówię grupowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, jaśniejących pierwszą gwiazdką. Niech z nut świątecznych zapachów powstanie najpiękniejsza kolęda i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Szczęśliwego Nowego Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 I nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Przypominam dla chętnych jutro spocik. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 w jakim kalendarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 hehe no masz rację coś mi się pokićkało Idę się coś napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 I cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Może ktoś się skusi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jutro spocik - Zapraszam W "kretowisku" chyba, że nie będzie miejsca to parking letni A może odrazu parking w sumie nie jest tak zimno. Dajcie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ja bym zapadł, tylko właśnie gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 To niech będzie parking letni jest w miarę ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drops24 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) No i wypalił spocik? W sumie jadąc do zmc widziałem 3 sztuki A4 w Żdanowie jadące gęsiego Edytowane 11 Lutego 2018 przez Drops24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi