chudineze Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Niby MOD a wątki pomylił -> "Spotkania na drodze" :szukaj Tam nikt z Naszych nie zagląda już raz opisałem i nikt się nie przyznał
moskal Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html
wojci Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Niby MOD a wątki pomylił -> "Spotkania na drodze" :szukaj Tam nikt z Naszych nie zagląda już raz opisałem i nikt się nie przyznał a nie prawda, ja tam zaglądam i pisałem niedawno, że widziałem Elmo
PARAF Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Niby MOD a wątki pomylił -> "Spotkania na drodze" :szukaj Tam nikt z Naszych nie zagląda już raz opisałem i nikt się nie przyznał a nie prawda, ja tam zaglądam i pisałem niedawno, że widziałem Elmo ...i co? ...i co...? łyso Ci ?
elmo814 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 wojci sorki sorki wojci niemogłem cie widziec bo , a moj brat prowadzil, pozdro paraf widziany na ul. Starowiejskiej 25.05 br, pozdro
chudineze Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Niby MOD a wątki pomylił -> "Spotkania na drodze" :szukaj Tam nikt z Naszych nie zagląda już raz opisałem i nikt się nie przyznał a nie prawda, ja tam zaglądam i pisałem niedawno, że widziałem Elmo ...i co? ...i co...? łyso Ci ? Nie łyso bo ten wpis wojci to ja widziałem ale jak wpisałem o Lukas-ie i zbyszku512 to ni huhu nie odpisali :bicz3:
PARAF Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 paraf widziany na ul. Starowiejskiej 25.05 br Znowu...? pozdro pozdro, pozdro kolego
zbyszek512 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Niby MOD a wątki pomylił -> "Spotkania na drodze" :szukaj Tam nikt z Naszych nie zagląda już raz opisałem i nikt się nie przyznał a nie prawda, ja tam zaglądam i pisałem niedawno, że widziałem Elmo ...i co? ...i co...? łyso Ci ? Nie łyso bo ten wpis wojci to ja widziałem ale jak wpisałem o Lukas-ie i zbyszku512 to ni huhu nie odpisali :bicz3: faktycznie byłem tego wieczoru w Nadziei , pewnie gości na imprezkę taksą woziłeś ?
chudineze Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 ... faktycznie byłem tego wieczoru w Nadziei , pewnie gości na imprezkę taksą woziłeś ?
chudineze Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 panowie jakos nie mozecie sie dogadac ooo odezwał się uczestnik spotów i tematu spotowego :bicz3:
wojci Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 że może na długi weekend BożoCiałowy?? no chyba, że w ostatniej chwili znów się zmienią ustalenia
kileeer Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 witam. Panowie, jak narazie nic sie nie zmieniło zamierzam przybyć do Zamościa na długi weekend od 2-6 czerwca. Jak udałoby sie jakiś spot zorganizować to byłoby dobrze, poznałbym ekipę Zamojską, no i na jakieś piwko/drina można by wyskoczyć! :> :> :> organizować coś!!!
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Panowie, jak narazie nic sie nie zmieniło zamierzam przybyć do Zamościa na długi weekend od 2-6 czerwca. Jak udałoby sie jakiś spot zorganizować to byłoby dobrze, poznałbym ekipę Zamojską, no i na jakieś piwko/drina można by wyskoczyć! :> :> :> organizować coś!!! Delegację sznownej ekipy masz w Stolycy!
chudineze Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 A reszta wyjeżdża na długi weekend z Zamościa :polew:
kileeer Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 A reszta wyjeżdża na długi weekend z Zamościa :polew: osz Wy....!!! ale jak nad morze to mogę pojechać :> :> :> ok. jak nie chcecie abym przyjechał wystarczy powiedzieć. Nie musicie uciekać haha
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 A reszta wyjeżdża na długi weekend z Zamościa :polew: Buahahahaha.....
kileeer Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Panowie, jak narazie nic sie nie zmieniło zamierzam przybyć do Zamościa na długi weekend od 2-6 czerwca. Jak udałoby sie jakiś spot zorganizować to byłoby dobrze, poznałbym ekipę Zamojską, no i na jakieś piwko/drina można by wyskoczyć! :> :> :> organizować coś!!! Delegację sznownej ekipy masz w Stolycy! delegacje i szkolenia powinny odbywać sie przy % hahha
chudineze Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 no to z kileeerem zrobicie spota przy kuflu
Rekomendowane odpowiedzi