elmo814 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 głową muru nie przbijesz ,wigilijny spot odbedzie sie ...................................... niebawem
PARAF Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 wigilijny spot odbedzie sie ...................................... niebawem trzymam za słowo...
chudineze Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 wigilijny spot odbedzie sie ...................................... niebawem trzymam za słowo... Podaj namiary gdzie będziesz stacjonował jak przyjedziesz, a wpadniemy z kolędnikami
PARAF Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 wigilijny spot odbedzie sie ...................................... niebawem trzymam za słowo... Podaj namiary gdzie będziesz stacjonował jak przyjedziesz, a wpadniemy z kolędnikami mogę ci podać ze dwa adresy, ale co z tego jak, mój pies przeprowadza selekcję na wejściu - a coś czuję, że żaden z tych twoich kolędników jej nie przejdzie.... :polew: :polew: :polew: :polew: sąsiadka w Pruszkowie już od dawna nie mówi mi "dzień dobry", jak moja psina pogoniła jej dzieciaka w Halloween... :polew: :polew: :evil:
PARAF Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 dla psa kupimy kiełbase nawet jej nie ruszy. Ten kundel ma zaje**ście szlachetne gardło i żołądek - tolka szampańskie i kavior [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 11:48_________________________________________________Przyjeżdżam do Zamościa - a tu ZIMA!!! Q
chudineze Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 No widziałem Twój objazd Zamościa
PARAF Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No widziałem Twój objazd Zamościa Skoro jesteśmy wszyscy w komplecie, to może jakiś Christmas Spot...? :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gdzie Ty ten komplet widzisz
PARAF Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gdzie Ty ten komplet widzisz Jak wszyscy wiedzą, frekwencja na zamojskich spotach jest porażająca... komplet = chudineze + paraf + elmo i masz full'a....
chudineze Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gdzie Ty ten komplet widzisz Jak wszyscy wiedzą, frekwencja na zamojskich spotach jest porażająca... komplet = chudineze + paraf + elmo i masz full'a.... Chyba że tak ale ja pracuje do samych świąt więc lipa trzeba było się wczoraj odezwać to może coś na predce byśmy zmajstrowali :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gdzie Ty ten komplet widzisz Jak wszyscy wiedzą, frekwencja na zamojskich spotach jest porażająca... komplet = chudineze + paraf + elmo i masz full'a.... Chyba że tak ale ja pracuje do samych świąt więc lipa trzeba było się wczoraj odezwać to może coś na predce byśmy zmajstrowali :gwizdanie: to może po świętach - każdy zabierze jakieś pozostałości ze stołów wigilijnych i zrobimy spota...?
wojci Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja to lipa w poniedziałek muszę wracać do Lublina i w Lublinie jestem do piątku
PARAF Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja to lipa za dużo samokrytyki :gwizdanie: w poniedziałek muszę wracać do Lublina i w Lublinie jestem do piątku trudno, co robić...?!
chudineze Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Po świętach być może coś wygospodaruję, a Ty do kiedy na Zamojszczyźnie
Rekomendowane odpowiedzi