Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Ubytek płynu chłodniczego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ubytek płynu chłodniczego, jak audi jest w ruchu nie ma zadnych podcieków dopiero jak postoi widac plame jakby spod chłodnicy ubytek jest mały ale ubywa płynu, co moze byc przyczyna, i czy ubutek płynu jest normalny w audi i czy moze byc wina uszczelka pod głowica

Opublikowano

Ubytek płynu chłodniczego, jak audi jest w ruchu nie ma zadnych podcieków dopiero jak postoi widac plame jakby spod chłodnicy ubytek jest mały ale ubywa płynu, co moze byc przyczyna, i czy ubutek płynu jest normalny w audi i czy moze byc wina uszczelka pod głowica

ubytek plynu nie jest norma,a miejsce wycieku-no juz sobie sam odpowiedziales-okolice chlodnicy,ale dla pewnosci zdejmij oslone pod silnikiem-jesli masz,postaw auto w garazu,zeby Ci wody z nieba nie nakapalo i podloz gazety pod silnik-zostaw na dzien,czy dwa i bedziesz wiedzial skad kapie

uszczelke na razie zostaw w spokoju-obejrzyj auto z zewnatrz,by wszystko zewnetrzne wykluczyc... :wink4:

Opublikowano

nie wiem jak w b5 ale u mnie w b6 uciekał płyn przez jakiś odpowietrznik przy zbiorniczku nigdzie nie było plam a uciekał jak pojeździłem trochę szybciej - wymienili na nowy i jest ok. Zobacz czy masz czysty płyn chłodzący w zbiorniku będziesz wiedział czy to uszczelka

Opublikowano

zerknij czy z pompa wody gdzieś nie przecieka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...