Diego Risek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam, cieknie mi gdzieś olej. Czy wymiana wszystkich uszczelek to drogi interes? Mniej więcej ile wyniesie?
pilKOZAK Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Kolego nikt nigdy nie wymienia wszystkich uszczelek w silniku/osprzęcie bo gdzieś olej cieknie... Umyj silnik i zlokalizuj wyciek.
kaczorvw Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 w 2.4 v6 raczej z każdej możliwej dziury leci
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) wrazliwym punktem są dekle które sie deformują i leci z nich Edytowane 28 Grudnia 2016 przez uszol
Luqe12 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 u mnie po wymianie uszczelek pod deklami jest wszędzie sucho. Jedynie mokre miejsce to okolice łączenia skrzyni z silnikiem, ale to już chyba grubsza sprawa?
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 jak lalo sie z dekli to moglo zarzygac skrzynie i silnik, wytrzyj pojezdzij jesli dalej bedzie sie pocic to uszczelniacz wału
bjks88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja za wymianę uszczelek pod deklami dałem 300 zł, mimo, że rozbierania jest tam na cały dzień. Przez LPG.
Luqe12 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 zależy jak masz założone LPG. U mnie listwy wtryskowe są przykręcone do pokryw plastikowych po bokach i nie było praktycznie żadnych problemów z wymianą, wystarczyło je unieść tylko do góry, sama wymiana uszczelek jest naprawdę banalna, klucza dynamometrycznego też nie trzeba, wystarczy dociągnąć z wyczuciem i żadnych wycieków nie będzie.
Luko_91 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Caly dzien dobre hahah.Pierwszy raz to robilem i tez mam gaz 3h z obiadem myciem pokryw od srodka i zewnatrz wyciagnieciem oleju z okolic swiec,o piwie nie wspomne. Za uszczelki dalem ok 180zl
Rekomendowane odpowiedzi