chudineze Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Może ktoś miał styczność z tym komisem ->https://rondo2007.otomoto.pl/ Znalazłem u mnich auto, ale nie wiem czy są wiarygodni, bo po napisaniu maila o VIN nie mam odpowiedzi, czy to już może być wskazówka?
Exmi Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 A przed tym pytaniem miałeś jakiś z nimi jakiś kontakt mailowy ?
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Taki mocno opalony prowadzi ten przybytek. Napisz do Kolegi GILI on ma najblizej.
chudineze Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 A przed tym pytaniem miałeś jakiś z nimi jakiś kontakt mailowy ? Nie miałem i nie wiem czy to niechęć czy zamieszanie świąteczno noworoczne Taki mocno opalony prowadzi ten przybytek. Napisz do Kolegi GILI on ma najblizej. Zaraz coś skrobnę do niego
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak nie będzie mógł to daj znać, kogoś podeślę po VIN.
GILI Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Rondo ma w Kościerzynie najlepsze auta,nie słyszałem,o żadnym wałku z ich udziałem,ale wiadomo,że trzeba być czujnym. Napisz jakie auto podjadę po nr vin.może jest nieczynne,że nie piszą.
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-170km-quattro-xenon-led-navi-sport-line-ID6yGDhW.html Przy okazji zerknij jak to wygląda na żywo czy warto po to się wybierać, bo kawałek mam do Kościerzyny.
iwadrian Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Parę nieścisłości w opisie jest ale auto wygląda ciekawie. nie dopatrzyłem się: czujników parkowania z przodu, dwustrefowej klimy, lusterka fotochrom (zwykłe z dzyndzlem), tym bardziej boczne nie będą fotochromy, kierownicy trójramiennej, start-stop brak, czujnik zmierzchu wątpię,czujnik deszczu też nie widzę. Upewnij się czy przynajmniej tempomat jest bo na zdjęciach nie widać. No i ta profesjonalna nawigacja i profesjonalne nagłośnienie. Zapytaj też o karbonowe wykończenie wnętrza. Nie mówię,że auto złe ale będziesz miał parę argumentów do negocjacji. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez iwadrian
GILI Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mogę spojrzeć tyle,co nie jest malowane mam czujnik lakieru z kalibracją,a resztę będziesz wiedział jak rozkodujesz vin. Auta juz niema.sprzedane
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 No to po temacie. Dzięki za chęci
GILI Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Mówił,że niema go już chwilę,niepotrzebnie cie zwodzil. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez GILI
Rekomendowane odpowiedzi