Mizur138 Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 48 minut temu, Sop ek napisał: Idzie wiosna,, boom pararara chodź gwinciuku chodź.. KW ???
Sop ek Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Opublikowano 24 Lutego 2017 Z racji ,że na spasie i tak tył na sztywno to kupiłem FK, ten co miałem w a3. Przy stance'ach i ponad 250KM dawał radę to i przy 115KM powinien nie odstawać
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 boom .. mała rzecz a cieszy Obowiazkowy punkt programu
Sop ek Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) dokładnie, taka mała tradycja cokolwiek chcesz zmienić w audi.. zacznij od dokładki Edytowane 2 Marca 2017 przez Sop ek
akjam Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 A ja to robiłem prawie na samym końcu P.S. Czekam na rozwój sytuacji
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 A ja to robiłem prawie na samym końcu P.S. Czekam na rozwój sytuacji To jest jak dziewczyna bez cyckow haha Taki must have
KoJ@K Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Tylko, ze w przypadku dziewczyn to nie kazda te cycki MOZE jednak miec, a w przypadku A4 to kazda MUSI ją miec Poka jakies foty od przodu, jak to 10J sie prezenci ?!
Sop ek Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Jutro jak dopisze pogoda wpadną rolki, spasy , dokladka etc. to wrzucę z każdej strony foto Na razie na przymiarce jako,że koło przednie jest w pozytywie wystawał caly rant felgi.. ale po obniżeniu będzie na równo dodatkowo zrobi się lekki negatyw i będzie ładnie. Mam też rolkę do nadkoli, wiec w razie potrzeby zroluje nadkola AAAAAAAAaaa w sumie spy foto : Edytowane 3 Marca 2017 przez Sop ek
Norbas Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Po obniżeniu będzie w pytkę BTW wywalaj hak
Sop ek Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 No , ta dokładka ratuje ten ogórkowaty zderzak jak pogoda dopisze to jutro gwint wleci
m-nokian Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Kolego testowałeś wcześniej te opony Imperial? Jakieś opinie co do jakości, hałasu oraz hamowania na mokrym? Co do felgi to 10j bomba ale na zwykłym zawieszaniu wygląda jak by to Monster truck był
Sop ek Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) To fakt , komicznie teraz auto wygląda Imperiale- jak to chińczyk- ale dobrze się na tym jeździ- na suchym cicho- na deszczu klei lepiej niz nankang- ale jak to chińczyk TRZEBA UWAŻAĆ! Największy atut to rant ochrony i miekka guma- elegancka opona pod naciąg W poniedziałek zostawiam auto - będą wrzucać gwincior bo w sumie miałem zapał aby samemu ogarnąć - ale mi szybko minęło Wyrzuciłem wczoraj przy okazji hak - i polakierowałem ten metalowy zaczep bo korozji dość sporo na nim było i przy okazji wpadły klocki boscha na przód- bo starych juz nie było Edytowane 7 Marca 2017 przez Sop ek
KoJ@K Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Ciekawi mnie ta dycha na przodzie, jak bedzie wygladala po spasowaniu
Sop ek Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Reganajax - dziękuję pozostało jeszcze troszkę do zrobienia aby wizualnie mi się podobała ta Audi KoJ@k - no będzie malina .. innego wyjścia nie ma hehe
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Bardzo sympatyczna felga do b7 tylko zdejmij te dekielki rotiform jak Cię nie stać na ori roti czekam na ten stance jak skręcisz gwint.
Sop ek Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) stać nie stać, na ori szkoda Mi $ a dekielki dostałem w prezencie od przyjaciela na mojej a3 aby było śmiesznie miałem emblemat 1.6i swego czasu a robiłem s3 czy 335i To samo tyczy się na "darjuszów" a wszyscy pchają dekle bbs itp - jako ,że jest to replika (osobiście się o to nie spinam ) Ja od razu napisałem ,że mam JR16 a nie Rotiform Ale szczerze mówiąc , na pierwszy rzut oka ciężko poznać czy to Replika czy ORi na 10j. W poniedziałek, będzie gwint- ale jakiś mocnych spasów na codzień nie zrobie- dopóki nie pokleją dziur po zimie Edytowane 8 Marca 2017 przez Sop ek
m-nokian Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 JR dobry producent, a jaki dekiel się na niej znajdzie to już pomysł właściciela. Najważniejsze, że wygląda to Zobacz ile vossenów jeździ po naszych drogach, a ile z tego jest repliką pewnie większość. Czekam na zdjęcia po założeniu gwintu - wtedy dopiero będzie grubo.
Rekomendowane odpowiedzi