dudi75 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Co jakiś czas mam dziwny problem z moim klekotem. Rozrusznik kreci a on nic, mam silnik AWX. Ale wystarczy ze go ktoś troszeczke popchnie albo szarpnie na lince i zaskoczy od razu. Moge go odrazu go zgasic i on juz bedzie palił bez problemu od dotyku znowu przez pare tygodni,miesiecy.Az do nastepnego razu. Robilismy logii z kolega Grzankiem i nic nie wskazuje na jakies problemy.Niewiem moze jest gdzies jakis podobny temat (sory) nie szukalem na szukajce ale dzisiaj mnie wku..il bo mialem jechac bal sylwestrowy a on rzucił palenie
damcio151 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 pompka paliwa działa dobrze ? co sprawdzaliście na vagu ?
Wihajster Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Co jakiś czas mam dziwny problem z moim klekotem. Rozrusznik kreci a on nic, mam silnik AWX. Ale wystarczy ze go ktoś troszeczke popchnie albo szarpnie na lince i zaskoczy od razu. Moge go odrazu go zgasic i on juz bedzie palił bez problemu od dotyku znowu przez pare tygodni,miesiecy.Az do nastepnego razu. Robilismy logii z kolega Grzankiem i nic nie wskazuje na jakies problemy.Niewiem moze jest gdzies jakis podobny temat (sory) nie szukalem na szukajce ale dzisiaj mnie wku..il bo mialem jechac bal sylwestrowy a on rzucił palenie Musisz sie zdecydować.Masz AWX czy jak w profilu 1Z
dudi75 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 AWX po przeszczepie No wlasnie na moje oko nie podaje paliwa. Ale dlaczego raz podaje a raz nie podaje moze cos jakas elektronika ,nie mam pojecia . pompka paliwa działa dobrze ? co sprawdzaliście na vagu ? Jesli chodzi ci o pompke paliwa w baku to jej niestey jeszcze niema . Myslisz ze to moze byc przyczyna ze nieraz sa problemy z uruchomieniem autka
damcio151 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jesli chodzi ci o pompke paliwa w baku to jej niestey jeszcze niema . Myslisz ze to moze byc przyczyna ze nieraz sa problemy z uruchomieniem autka :mysli dobrze jak jest silnik odpali, ale będzie mu trudniej bez niej poza tym , czy w trakcie kiedy nie może odpalić - na włączonym zapłonie zaświeca się na chwilę kontrolka świec żarowych ?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 19:41_________________________________________________generalnie to chyba w każdym PD jest pompka w baku
dudi75 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wlasnie wiem ze w kazdym PD jest pompka w zbiorniku : Ja jeszcze nie zdazylem zalozyc bo nie zabardzo wiem od czego bedzie pasowac do mojego zbiornika. A co do swiec to nie zwrocilem uwagi czy kontrolka sie swieci , bo on nawet w lecie takie numery lubial mi wykrecic .A w tedy raczej swiece sie nie przydaja :gwizdanie:
damcio151 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A co do swiec to nie zwrocilem uwagi czy kontrolka sie swieci , bo on nawet w lecie takie numery lubial mi wykrecic .A w tedy raczej swiece sie nie przydaja :gwizdanie no akurat mi o świece nie chodzi zwróć uwagę co z tą kontrolką i poinformuj o tym
dudi75 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kontrolka jest podobno nie podpieta i nie swieci
damcio151 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kontrolka jest podobno nie podpieta i nie swieci no to sprawdź przekaźnik 109
dudi75 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Kontrolka jest podobno nie podpieta i nie swieci no to sprawdź przekaźnik 109 A od czego ten przekaznik , a jak sprawdzic czy dobry
Rekomendowane odpowiedzi